Bilgisayarımı sonunda topladım

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi

Ben de ona benzer bir sistem topladım ve pişmanım çünkü ekran kartı MSI Gaming X RX 480 8 GB pişman olma sebebim bunu 2. el olarak bir tanıdığımdan aldık ve her oyunda drop yiyorum. Oyunlar oynanmıyor yani 4000TL resmen çöpe gitti Ekran kartı çok fazla ısınıyor, bir ara 87 dereceyi görmüştü. Ama birde sistemi monitör dahil 4000TL'ye aldım yani normalde 3200TL. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

Evet ama ne alacaktı? Bu arada R3 3100 alsanız daha iyi olurdu biraz daha koyup ve darboğaz var mı?
Hocam ona param yetmedi, klavye bozuk olduğu için Windows kuramadım. kurunca unutmazsam yazayım. Bu arda iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Intel işlemci yerine AMD işlemci tercih ederdim, klavye konusuna gelirsek Windows 10 2004 mü kurdunuz?
R3 3200g ile karşılaştırılıyorlar ve daha iyi. Klavye bozuk olduğu için kuramadım.
Hayırlı olsun. Darısı başımıza.
Amin inşallah.
Senelerce kullanmanız dileğiyle...
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun. Sistemin uzun süre götürmesi dileğiyle. Ben de ekran kartı alacağım yetecek bana nasipte varsa.
İnşallah, teşekkür ederim
Hayırlı olsun, umarım Sosyal'e sorun konusu açmazsınız
İnşallaah.
Senelerce kullanmanız dileğiyle...
Teşekkür ederim.
Resim atabilir misiniz?
Buyrun.

Dosya Ekleri

• IMG_20200729_234114.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20200729-WA0003.jpeg
    705,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…