S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 29 Temmuz 2020 #21 Onu yana alırım sıkıntı değil. Sistem zaten masanın altında olacak görüntü kirliliiği de sıkıntı değil Furisty dedi: Fanın üzerinde kablo rahatsız etti. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Onu yana alırım sıkıntı değil. Sistem zaten masanın altında olacak görüntü kirliliiği de sıkıntı değil Furisty dedi: Fanın üzerinde kablo rahatsız etti. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 30 Temmuz 2020 #22 @Silinen üye Hayırlı olsun, umarım bir sorun yaşamazsın, bilgisayarinla mutluluklar dilerim
thinkdif Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #23 Hayırlı olsun Sistemi sağlıklı kullanın
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 30 Temmuz 2020 #24 Hayırlı olsun hocam. İnşallah sıra bende Bilen arkadaşlar belki vardır kaç aydır toplamaya çalışıyorum
Hayırlı olsun hocam. İnşallah sıra bende Bilen arkadaşlar belki vardır kaç aydır toplamaya çalışıyorum
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 30 Temmuz 2020 #25 @Silinen üye Fanı siz mi taktınız? Yanlış takmışsın.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 30 Temmuz 2020 #26 Furkan_D dedi: @Silinen üye Fanı siz mi taktınız? Yanlış takmışsın. Genişletmek için tıkla... Evet ben taktım. Yön olarak mı dediniz? Kabloyu aşağıya çektim ayrıca.
Furkan_D dedi: @Silinen üye Fanı siz mi taktınız? Yanlış takmışsın. Genişletmek için tıkla... Evet ben taktım. Yön olarak mı dediniz? Kabloyu aşağıya çektim ayrıca.
thinkdif Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #27 Silinen üye dedi: Evet ben taktım. Yön olarak mı dediniz? Kabloyu aşağıya çektim ayrıca. Genişletmek için tıkla... Sanırım yön olarak yan takmışsınız ters çevirin. Kasa da çok iyi bu arada.
Silinen üye dedi: Evet ben taktım. Yön olarak mı dediniz? Kabloyu aşağıya çektim ayrıca. Genişletmek için tıkla... Sanırım yön olarak yan takmışsınız ters çevirin. Kasa da çok iyi bu arada.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 30 Temmuz 2020 #28 thinkdif dedi: Sanırım yön olarak yan takmışsınız ters çevirin. Kasa da çok iyi bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamam değiştireyim. Teşekkür ederim
thinkdif dedi: Sanırım yön olarak yan takmışsınız ters çevirin. Kasa da çok iyi bu arada. Genişletmek için tıkla... Tamam değiştireyim. Teşekkür ederim
thinkdif Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #29 Sıkıntı çıkmasın diye videolar da izleyebilirsiniz işlemci fanı nasıl takılır diye.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 30 Temmuz 2020 #30 thinkdif dedi: Sıkıntı çıkmasın diye videolar da izleyebilirsiniz işlemci fanı nasıl takılır diye. Genişletmek için tıkla... Nasıl takılacağını biliyorum. Yanlardaki pinlere bastırıyoruz.
thinkdif dedi: Sıkıntı çıkmasın diye videolar da izleyebilirsiniz işlemci fanı nasıl takılır diye. Genişletmek için tıkla... Nasıl takılacağını biliyorum. Yanlardaki pinlere bastırıyoruz.