Mini sistem sahibi olarak söylüyorum. (Nickimden de anlaşılacağı üzere) Sistemi ne kadar kutu gibi kasaya da sığdırsan taşınabilirlik bakımından hiçbir işe yaramıyor. Hem ağırlığından hem de her seferinde bir ton kabloyu her taşımada tak çıkar yapmaktan insanın hevesi kalmıyor.
He dersenki "taşınabilirlikten ziyade kutu gibi dursun köşede, estetik olarak hoşuma gidiyor" yukarda attığın kasalar aliexpresste satılıyor bolca. Ekran kartını anakartın arkasına saklamak için ekstra kablo alman gerekecek. Anakartı değiştirmen gerekecek. Tam boy psular genelde bu tarz kasalara olmuyor ya laptop adaptörü tarzı güç ünitesi dışarda olan psu bakıcaksın (ki tr de yok, yurtdışından alması da aşırı pahalı olur) yada slim psu olarak geçen ince güç kaynakları var ama yüksek watt değerleri için olanı trde yok aynı şekil.
Benim ilk konularıma bakarsan tam boy psu takılabilen Silverstone Sugo kasalı sistemi görebilirsin. İncelemesini falan da yazmıştım. Ama onun da soğutması sıkıntı oluyor. Şimdi tekrar herşeyi yazmaya üşendim, benim profilimde gezinirsen yaşadığım sorunları görebilirsin. Benimki gibi bir kasa bulup tam boy psu takmak istiyorsan her türlü paraya bayılıp custom sıvı soğutma yapman gerek çünkü normal 120mm sıvı soğutmaların boruları sığmıyor.
Özet: Çok paran yoksa girme derim. Taşınabilirlik açısından kablo tak çıkar olayından normal kasa taşımaktan tek farkı hacimden kazanmış oluyorsun ancak ona da değmez bence bu kadar para bayılmak.