ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı dün parçalarına ayırıp temizledim ve bugün aşırı ısınmaya başladığını fark ettim sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Arkadaşlar bilgisayarımı dün parçalarına ayırıp temizledim ve bugün aşırı ısınmaya başladığını fark ettim sorun ne olabilir?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 18 Mayıs 2020 #2 Soğutucuyu çıkarıp bir daha takar mısınız? Hangi termal macunu kullandınız? Artı 0 Eksi
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 18 Mayıs 2020 #3 Ufak ihtimal ama macun sürülü mü? Artı 0 Eksi
KS KS ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Soğutucuyu çıkarıp bir daha takar mısınız? Hangi termal macunu kullandınız? Genişletmek için tıkla... zaten yaptım ama işe yaramadı ve tam oturttum Eren kaynar dedi: Ufak ihtimal ama macun sürülü mü? Genişletmek için tıkla... evet sürülü Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Soğutucuyu çıkarıp bir daha takar mısınız? Hangi termal macunu kullandınız? Genişletmek için tıkla... zaten yaptım ama işe yaramadı ve tam oturttum Eren kaynar dedi: Ufak ihtimal ama macun sürülü mü? Genişletmek için tıkla... evet sürülü
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 18 Mayıs 2020 #5 ducduckie dedi: Evet sürülü. Genişletmek için tıkla... Termal macunu fazla sürmüş olabilirsiniz. Soğutucunun fan bağlantısını kontrol edin. Artı 0 Eksi
ducduckie dedi: Evet sürülü. Genişletmek için tıkla... Termal macunu fazla sürmüş olabilirsiniz. Soğutucunun fan bağlantısını kontrol edin.
KS KS ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #6 kerb dedi: Termal macunu fazla sürmüş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Termal macun zaten sürülüydü onu ellemedim. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Termal macunu fazla sürmüş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Termal macun zaten sürülüydü onu ellemedim.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 18 Mayıs 2020 #7 ducduckie dedi: Termal macun zaten sürülüydü onu ellemedim. Genişletmek için tıkla... Termal macun en son ne zaman değişmişti. Artı 0 Eksi
ducduckie dedi: Termal macun zaten sürülüydü onu ellemedim. Genişletmek için tıkla... Termal macun en son ne zaman değişmişti.
KS KS ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #8 kerb dedi: Termal macun en son ne zaman değişmişti. Genişletmek için tıkla... Hiç değişmedi haziran ayında aldım bilgisayarı ve sorunun termla macundan kaynaklandığını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Termal macun en son ne zaman değişmişti. Genişletmek için tıkla... Hiç değişmedi haziran ayında aldım bilgisayarı ve sorunun termla macundan kaynaklandığını sanmıyorum.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #9 İşlemci fanını söktükten sonra termal macunu değiştirmeniz gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #10 SanayZockt dedi: İşlemci fanını söktükten sonra termal macunu değiştirmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Daha öncede sökmüştüm fakat sıkıntı çıkmamıştı Artı 0 Eksi
SanayZockt dedi: İşlemci fanını söktükten sonra termal macunu değiştirmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Daha öncede sökmüştüm fakat sıkıntı çıkmamıştı