Bilgisayarımın durduk yere performansı düştü

diski nerden sıfırlayacağım

Hocam sorun hard disk de olabilir. Birkaç konu daha görmüştüm çözüm diskin sıfırlanmasaydı.
Hard Diski direkt olarak söksün ve denesin. Sorun çözülürse sıkıntı HDD' da demektir. Sıfırlamaktan önce lütfen diski sök ve bak. Birde boşuna sıfırlama yapma. (Sebebi sistemin HDD üzerine kurulu olmaması.)

kral haklsıında tamirci baktı ve öyle güvenilmicek bir tipte değil iyi yani öyle bir şey olsa gözünden kaçmazdı

Evet hocam bu daha mantıklı.

kral haklsıında tamirci baktı ve öyle güvenilmicek bir tipte değil iyi yani öyle bir şey olsa gözünden kaçmazdı
Tamirci sağlam olsa bile her parçanın görünmeyen bir yüzü mevcuttur. Sağlam sanılan şey içeriden patlamış olabilir. Bunları belirtme sebebim buydu.

Dost inan bana o kadar cahilim ki HDD hangisi bilmiyorum ki kablolarını çıkarayım

Hocam çekebildiğim Max bu kadar bir de ben kendim deneyecegim aile biraz ders çalış diye baskı yapıyor o yüzden çok bilgisayarı umursamıyor tamirciye götüremem herhalde bir daha laf ederler hatta belki düzelmeyecek bile bilmiyorum

galiba hdd yok ben yanlış söyledim ya da körüm

Dosya Ekleri

• 1694975454320.png
    981,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…