Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 27 Ağustos 2021 #11 Monitorun bozulmuş dostun. 5-6 yıllık bir donanımda son derece normal bir durum. Gidip yaptıracaksın başka yolu yok
Monitorun bozulmuş dostun. 5-6 yıllık bir donanımda son derece normal bir durum. Gidip yaptıracaksın başka yolu yok
448441 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #12 mutlu pide dedi: Sani bilgisayarı fiziksel virüs ele geçirmiş gibi. Ben görsem korkardım. Garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Garanti süresi bitti tamirciye götüreceğim gene de teşekkürler. Sekar dedi: Monitörun bozulmuş dostun. 5-6 yıllık bir donanımda son derece normal bir durum. Gidip yaptıracaksın başka yolu yok Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
mutlu pide dedi: Sani bilgisayarı fiziksel virüs ele geçirmiş gibi. Ben görsem korkardım. Garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Garanti süresi bitti tamirciye götüreceğim gene de teşekkürler. Sekar dedi: Monitörun bozulmuş dostun. 5-6 yıllık bir donanımda son derece normal bir durum. Gidip yaptıracaksın başka yolu yok Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.