Bilgisayarımın fişini takınca kendiliğinden açılıyor

Tamamen bios pili alakalıdır. Bios pili tükenmeye yakın bu tip hatalar meydana gelebiliyor. Ben bu durumu pili değştirerek aşmıştım. Kolay gelsin.

Biosu sıfırladım olmadı.
On/off tuşunu kontrol ettim yine olmadı.

Yardım edebilecek var mı bilgisayar açılıyor direk fişi takınca.

@Recep Baltaş Bey sizden de fikir bekliyorum bilgisayar bozulacak diye korkuyorum.

PSU'da sorun olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü Windows normal bir şekilde açılıyor oyun oynayabiliriyorum.
Eğer PSU'da sorun olsaydı Windows açılmazdı hatta oyun bile oynayamazdım.

Bu sorunu nasıl çözebilirim fikirlerinizi bekliyorum.

Ana kartın üzerinde kısa devre olması da muhtemel ama çok düşük bir ihtimal, söylediğinize göre sadece işletim sistemi değişince meydana geldi bu hata, tekrar 7 kurmayı deneyin?

Ana kartın üzerinde kısa devre olması da muhtemel ama çok düşük bir ihtimal, söylediğinize göre sadece işletim sistemi değişince meydana geldi bu hata, tekrar 7 kurmayı deneyin?

Windows 8.1 geçmek için çok düşündüm sonunda geçtim şimdi siz bana geri Windows 7 ye dönmemi mi istiyorsunuz.
Birdaha Windows 7 kurup tekrar Windows 8.1 kurmak istemiyorum.
Başka bir çözümü olamaz mı ?

Bence o kadar büyük bir sorun değil lakin bilgisayarı nasıl kapıyorsun kapanırken kendi haline mi bırakıyorsun ?

Bilgisayarı normal bir şekilde kapatıyorum.
Büyük sorun olmayabilir ama sonuçta bir sorun ve eskiden yoktu çözmem lazım bu sorunu bilgisayar böyle açıldıkça benim sinirlerim bozuluyor.

Şahsen benim eski sistemimde de yeni sistemimde de sistem açılırken PSU' nun şalterini kapıyorum diyelim , şalteri açınca otomatik sistem başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…