S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Haziran 2020 #11 Blacksidemre dedi: Sadece laptoplarda oluyor diye biliyorum. Masaüstünde de aynıysa bir şey diyemem. Kendim laptop kullanıcısıyım. Yanlış bilgilendirme yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Evet. Laptoplar yapıyor. Ancak masaüstü bilgisayar için gereksiz.
Blacksidemre dedi: Sadece laptoplarda oluyor diye biliyorum. Masaüstünde de aynıysa bir şey diyemem. Kendim laptop kullanıcısıyım. Yanlış bilgilendirme yapmayayım. Genişletmek için tıkla... Evet. Laptoplar yapıyor. Ancak masaüstü bilgisayar için gereksiz.
S savasOZT Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 62 17 Haziran 2020 #12 PANDA_5 dedi: Bilgisayarım çoğu şeyi çok yavaş işliyor. Bunu nasıl artırabilirim? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bu vıdeo yardımcı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PANDA_5 dedi: Bilgisayarım çoğu şeyi çok yavaş işliyor. Bunu nasıl artırabilirim? Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bu vıdeo yardımcı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PANDA_5 Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 39 17 Haziran 2020 #13 savasOZT dedi: Bu vıdeo yardımcı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
savasOZT dedi: Bu vıdeo yardımcı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler