Bilgisayarımın zombi olup olmadığını nasıl anlarım?

dakmuzikk

Centipat
Herkese iyi günler,
Bilgisayarımı kullanırken ara ara evde interneti zorlayacak bir şey yapılmamasına rağmen internetimde dalgalanmalar oluyor. Biraz araştırdım ve zombi bilgisayar olayını buldum. Wireshark üzerinden tarama yaptım ve sonuçlardan hiçbir şey anlamadım. McAfee ınternet Security kullanıyorum. Ne bilgisayarı taradığımda ne de şüphelendiğim uygulamaları taradığımda bir sorun bulunamadı. Ancak sadece Opera GX browser (arka planda McAfee de) açık iken 6,5 GB bellek kullanımı var.
Boşuna mı endişeleniyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaspersky indir tam tarama yap.
Bilgisayarınıza crack Windows 10 veya crack oyun kurdunuz mu?

Kaspersky indir tam tarama yap.
Bilgisayarınıza crack Windows 10 veya crack oyun kurdunuz mu?
Hayır usb bellek üzerinden UEFI kurulum yaptım. Mak key ile etkinleştirdim. Korsan bir oyun indirmedim. McAfee yeterli değil mi av taraması için.
GlassWire indir ve 1 hafta boyunca hangi uygulamalar interneti kullanıyor, nereye bağlanıyor kontrol et. Zombi olduysa orada olağan dışı bağlantı yapacağı için görürsün.
Kurdum uygulamayı ilginç bir şey olursa yazarım.

Son düzenleme:
Glasswire gerek yok aslında kaynak izleyiciden de bakabilirsin sen bence bir Kaspersky ve Malwarebytes indir dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…