Bilgisayarın Açılışta Aşırı CPU Kullanması

SezginUzn

Hectopat
Yer
Sinop
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim de başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarımın açılıştan beri CPU çok yüksek ve masaüstü ve oyunlarda çok kasmalar oluyor önceden yoktu son 4 günden beri olmaya başladı ve 4 kere format attım gene çözülmedi. Lütfen yardım eder misiniz?

Örnek;

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir surume ait iso ile yuklediysen windows kendisini guncel surume yukseltiyor olmasin?

CTRL + R'den servies.msc yi acarak yukleme modulunun calismasini kapatabilirsin.
Ayni sekilde windows ayarlarindan guncellemeleride kapatip driverlari manuel olarak yukleyebilirsin.

disk kullanımını yoksa cpu kullanımımı %33 aşırı bir kullanım degil disk kullanım ise görüldügü gibi windows modules installer worker adlı programdan dolayı bu program windows update için çalışır sag tıkla detaylara gir Windows Module TiWorker.exe çalışıyorsa update açıktır onu kapatarak kurtulabilirsin

bu cpu düşük iken çektim normalde 60-70'lerde geziyor
Ayriyetten ise disk şuan %3 zaten disk ile ilgili bir sorunum yok sadece cpu aşırı yükseliyor hiç düşmüyor ve sistem kesitleri adında birşey bu
Yöneticiler ve moderatörler yardımcı olursa iyi olabilir hala çözebilmiş değilim.
Özellikle @Silinen üye senden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…