Bilgisayarın açılmasını engelleyen işlemci arızalı mıdır?

XYZ01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben i5 3470 işlemci aldım. Toplam 8 GB RAM var Pegatron'un H61 anakartı var. Bilgisayarcıya verdim, adam bugün beni aradı işlemciyi taktım ekrana görüntü gelmedi geri çıkarttım eskisin taktım dedi. Bende aldım geldim. Ne yapmam gerekiyor? Ona göre işlemciyi iade edeceğim ve bir daha sipariş edeceğim, belki arızalıdır diye.

Mevcut işlemcim: i3 2120.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcı çok uğraşmamış sanırsam. Bazı anakartlar bazı işlemciler ile çalışması için yeni sürüm BIOS'a ihtiyaç duyabiliyor. BIOS sürümünü beta olmayan en gün sürüme güncellediniz mi?

Arkadaşlar ben i5 3470 işlemci aldım. Toplam 8 GB RAM var Pegatron'un H61 anakartı var. Bilgisayarcıya verdim, adam bugün beni aradı işlemciyi taktım ekrana görüntü gelmedi geri çıkarttım eskisin taktım dedi. Bende aldım geldim. Ne yapmam gerekiyor? Ona göre işlemciyi iade edeceğim ve bir daha sipariş edeceğim, belki arızalıdır diye.

Mevcut işlemcim: i3 2120.

BIOS pilini çıkartarak BIOS'u sıfırlayabilirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı