Mahmutpro Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar ilk kez bilgisayarın altını açacağım da, kenarları açmayı başardım ama alt kapağı içinden bir şey tutuyor onu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
Arkadaşlar ilk kez bilgisayarın altını açacağım da, kenarları açmayı başardım ama alt kapağı içinden bir şey tutuyor onu nasıl yapabilirim?
3 359492 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 247 12 Nisan 2024 #2 Mahmutpro dedi: Arkadaşlar ilk kez bilgisayarın altını açacağım da, kenarları açmayı başardım ama alt kapağı içinden bir şey tutuyor onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tüm vidaları söktüğünüzden emin misiniz? Artı 0 Eksi
Mahmutpro dedi: Arkadaşlar ilk kez bilgisayarın altını açacağım da, kenarları açmayı başardım ama alt kapağı içinden bir şey tutuyor onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tüm vidaları söktüğünüzden emin misiniz?
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 12 Nisan 2024 #3 Fotoğraf atabilir misin? Artı 0 Eksi
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 12 Nisan 2024 #4 Laptop mu? altındaki vidaları sökün, varsa CD okuyucusunu çıkarıp öyle açın içini. Ayrıca fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
Laptop mu? altındaki vidaları sökün, varsa CD okuyucusunu çıkarıp öyle açın içini. Ayrıca fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.421 Çözümler 23 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2024 #5 Mahmutpro dedi: Arkadaşlar ilk kez bilgisayarın altını açacağım da, kenarları açmayı başardım ama alt kapağı içinden bir şey tutuyor onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kauçukların altına bakın bazen gizli vida olabiliyor Artı 0 Eksi
Mahmutpro dedi: Arkadaşlar ilk kez bilgisayarın altını açacağım da, kenarları açmayı başardım ama alt kapağı içinden bir şey tutuyor onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kauçukların altına bakın bazen gizli vida olabiliyor
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 12 Nisan 2024 #6 Deneyiminiz yoksa çok dikkatli ve nazik olmalısınız. Tırnaklar kırılabilir, Flex kabloları ve soketleri zarar görebilir. Artı 0 Eksi
Deneyiminiz yoksa çok dikkatli ve nazik olmalısınız. Tırnaklar kırılabilir, Flex kabloları ve soketleri zarar görebilir.
Ongaziwa Picopat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 191 Çözümler 3 12 Nisan 2024 #7 İmparator51'in de yukarıda yazdığı gibi var ise DVD sürücüyü tutan vidaları da sökün. Ek uyarı: Kapak yerinden kalksa bile yavaş yavaş kaldırın. Kapağa bağlı başka bir kablo olabilir. Artı 0 Eksi
İmparator51'in de yukarıda yazdığı gibi var ise DVD sürücüyü tutan vidaları da sökün. Ek uyarı: Kapak yerinden kalksa bile yavaş yavaş kaldırın. Kapağa bağlı başka bir kablo olabilir.