Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Hiçbir şeyi düzelteyim derken başka bir yazılım/donanımı bozdugunuz oldu mu?
ALMACIK Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #2 Linux'da Wi-Fi sürücüsü kuracağım derken GRUB'ı bozmuştum.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 31 Ocak 2022 #3 Paul Walker dedi: Hiçbir şeyi düzelteyim derken başka bir yazılım/donanımı bozdugunuz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hatirlamiyorum PC'nin arkasindan bir şey hallederken PC'yi dusurdum HDD kafa atmaya başladı PC acilmiyordu.
Paul Walker dedi: Hiçbir şeyi düzelteyim derken başka bir yazılım/donanımı bozdugunuz oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hatirlamiyorum PC'nin arkasindan bir şey hallederken PC'yi dusurdum HDD kafa atmaya başladı PC acilmiyordu.
A aaPeppe Decapat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 Bir keresinde virüs yemiştim. Malwarebytes ile silmeye çalışırken yanlışlıkla System dosyalarından birini silmiştim, haliyle format atmak zorunda kaldım.
Bir keresinde virüs yemiştim. Malwarebytes ile silmeye çalışırken yanlışlıkla System dosyalarından birini silmiştim, haliyle format atmak zorunda kaldım.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 SouSage dedi: Hatirlamiyorum PC'nin arkasindan bir şey hallederken PC'yi dusurdum HDD kafa atmaya başladı PC acilmiyordu. Genişletmek için tıkla... O anki korku..
SouSage dedi: Hatirlamiyorum PC'nin arkasindan bir şey hallederken PC'yi dusurdum HDD kafa atmaya başladı PC acilmiyordu. Genişletmek için tıkla... O anki korku..
Nihatefe Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 37 31 Ocak 2022 #6 hayır ama ekran kartının sorun çıkaracağını söyledikten 2 gün zonra kısa devre yapıp tüm sistemi bozmuştu gt220 uğruna fx6100+anakart bozmuştum
hayır ama ekran kartının sorun çıkaracağını söyledikten 2 gün zonra kısa devre yapıp tüm sistemi bozmuştu gt220 uğruna fx6100+anakart bozmuştum
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 31 Ocak 2022 #7 Paul Walker dedi: O anki korku. Genişletmek için tıkla... Evet ya beynime kan gitmişti sanki bir an vucudun 36 dereceden 60 dereceye cıktı.
Paul Walker dedi: O anki korku. Genişletmek için tıkla... Evet ya beynime kan gitmişti sanki bir an vucudun 36 dereceden 60 dereceye cıktı.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 31 Ocak 2022 #8 Paul Walker dedi: Oldu mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı.... PC'yi temizlemek isterken anakartı yakmıştım. O günden beri komple sistemi söküp temizlemedim, yani en azından temizlemeyi denemedim.
Paul Walker dedi: Oldu mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı.... PC'yi temizlemek isterken anakartı yakmıştım. O günden beri komple sistemi söküp temizlemedim, yani en azından temizlemeyi denemedim.
Nihatefe Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 37 31 Ocak 2022 #9 Nihatefe dedi: Hayır ama ekran kartının sorun çıkaracağını söyledikten 2 gün zonra kısa devre yapıp tüm sistemi bozmuştu GT220 uğruna FX6100+anakart bozmuştum. Genişletmek için tıkla... Sonra tabii o akşam dışarı çıkmıitık o anki stresle onu düşünürken düşüp kolumu kırmıştım.
Nihatefe dedi: Hayır ama ekran kartının sorun çıkaracağını söyledikten 2 gün zonra kısa devre yapıp tüm sistemi bozmuştu GT220 uğruna FX6100+anakart bozmuştum. Genişletmek için tıkla... Sonra tabii o akşam dışarı çıkmıitık o anki stresle onu düşünürken düşüp kolumu kırmıştım.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #10 Gtx 960 ilk çıktığı zamanlar almıştım aldığım gün show yapcam diye havaya atıp biyerlerini kırmıştım