Baytarname Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Bilgisayar durup dururken kapanıyor ve ekranda monitor going to sleep yazıyor sorunu birçok sitede araştırdım ama çözüm bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Arkadaşlar merhaba, Bilgisayar durup dururken kapanıyor ve ekranda monitor going to sleep yazıyor sorunu birçok sitede araştırdım ama çözüm bulamadım.
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 29 Mart 2023 #2 Baytarname dedi: Arkadaşlar merhaba, Bilgisayar durup dururken kapanıyor ve ekranda monitor going to sleep yazıyor sorunu birçok sitede araştırdım ama çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsun telefonlardaki gibi ekran zaman asimi benzeri bir şey vardı herhalde emin değilim. Artı 0 Eksi
Baytarname dedi: Arkadaşlar merhaba, Bilgisayar durup dururken kapanıyor ve ekranda monitor going to sleep yazıyor sorunu birçok sitede araştırdım ama çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Laptop mu kullanıyorsun telefonlardaki gibi ekran zaman asimi benzeri bir şey vardı herhalde emin değilim.