Bilgisayarın boşta %0 CPU kullanımı var

CasTaliX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yakın bir zamanda bir dosya indirdim. Sanırım içinde virüs vardı. Görev yöneticisinden işlemi sonladır dememe rağmen çalışıyordu. Dosyalarını falan sildim. Artık çalışmıyor ama artık boşta iken %0 CPU kulanımı gösteriyor. Artı olarak Microsoft Defender CPU kulanımı çok az, yani bilgisayda virüs kalmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yakın bir zamanda bir dosya indirdim. Sanırım içinde virüs vardı. Görev yöneticisinden işlemi sonladır dememe rağmen çalışıyordu. Dosyalarını falan sildim. Artık çalışmıyor ama artık boşta iken %0 CPU kulanımı gösteriyor. Artı olarak Microsoft Defender CPU kulanımı çok az, yani bilgisayda virüs kalmış olabilir mi?

%0 olması normal boşta (eğer iyi bir işlemciniz varsa). Eğer virüsten şüpheleniyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın.

Arka planda Opera açıkken görev yönetcisini açıp sizin için denedim. Benimki de yüzde sıfır kullanıyordu birkaç saniyeliğine. Sanmıyorum virüs kalmış olacağını ama rahat edecekseniz Malwarebytes ile taratabilirsiniz.

%0 olması normal boşta (eğer iyi bir işlemciniz varsa). Eğer virüsten şüpheleniyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın.

AMD Ryzen 3 2200G var yani emin olamadım, bu yüzden sorayım dedim. Performans düşüşü yok açıkcası. Başka yaşayan vardır diye sorayım dedim.

CPU kullanımı %0 olabilir. Ama sürekli olursa anormallik olabilir. Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırıyoruz. sfc /scannow komutunu yazıyoruz. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Ayrıca bir Kaspersky ile tam tarama yapın.

AMD Ryzen 3 2200G var yani emin olamadım, bu yüzden sorayım dedim. Performans düşüşü yok açıkcası. Başka yaşayan vardır diye sorayım dedim.
Hocam normal. Bu işlemci bazen %0 kullanım olur bazen %10 olur, anlık değişebilir. Virüsten korkuyorsanız dediğim gibi Kaspersky ile tam tarama yapın. Eğer korsan kullanıyorsanız da kullanmamanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı