Bilgisayarın bozulması iyi mi oldu?

Fischerk

Kilopat
Arkadaşlar bu sene 8. sınıfa geçtim. Günde 1 saat bilgisayar bakacaktım ama bu sabah bilgisayarı açınca işlemci kısmından sesler geliyordu ve sabahtan beride düzelmiyor o yüzden bakamıyorum. Zaten 8'e geçecektim ve iyi bir puan alırsam yazın sistem alınacaktı. Sizce bozulması iyi mi oldu sınav konsantresi açısından? Yoksa günde 1 saat ile de sınava çalışabilir miydim?

O 1 saat günün geri kalanında dikkatinin dağılmasına yetiyor emin ol. İyi olmuş diyemeyiz ama bence her gün bakman iyi olmazdı. Şimdi ben hergün bakıyordum şurayı kazandımcılar gelmeden açıklıyim bu şahsi görüşüm.
@ArthurMorgan33 hocam mesajınızı görmemiştim size bir şey demek istemedim yanlış anlamayın.

O 1 saat asla 1 saat olmuyor emin ol . Bu yıl deneyip onaylandı. Emin ol o 1 saati sadece paragraf çözmeye ayır tüm sene boyunca, günde 20 soru çöz o 1 saat içerisinde, şimdiden çözmeye başlarsan lgs'ye kadar 5300 soru paragraf ediyor. 1 saati oyun oynayarak geçirmek hiçbir şey kazandırmak fakat o 5300 soru sana zirveyi yaşatır. Paragraf sadece türkçe değil, inkılap, din, matematik, fen gibi yeni nesil soru olan her derste işine yarayacak. Bundan emin olabilirsin.

Hiç iyi olmamış, bozulmasa daha iyi olurmuş.

Bu sizin motivasyonunuza ve kendinizi ne kadar kontrol edebildiğinize bağlı, hem iyi hem kötü olmuş lakin bu durumdan mümkün olduğunca yararlanmak (Ders çalışmanın yanında kendini geliştirmek vs.) sizin elinizde.

İnsanlardaki zihniyet bence cok saçma o zaman her şeyi birak test kitaplariyla magaraya tasin 1.ol kendini kontrol edebilsen emin ol daha basarili olurdun.

Kafanı dağıtamazsan ders çalışmaktan bunalırsın. Tabi eğer o 1 saatte dışarıda bir şeyler yaparsan aynı işlevi görür.
O 1 saatte başka aktiviteler yapabilirsin bence de. Kitap okumayı seviyorsan hem sınava da katkısı olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…