Bilgisayarın bozulması iyi mi oldu?

Hocam bu tamamen kişisel aynısı bana olsa ben okulda kafayı yerdim.

Bu senin iradene bağlı. Sen eğer sırf bilgisayar çalışıyor diye günde 15 saatini ayırıp derse odaklanmıyorsan bilgisayar bozulsa da değişecek bir şey olmaz emin ol, yine gider uğraşacak bir şey bulursun. Kısaca gayet kötü olmuş bozulması.

Bilgisayarın bozulması bence etkisinden çok zararı oldu. Maddi olarak büyük masraf açmıştır sana.

Hacı iş sende bitiyor teknolojiden tamamen izole olsan bile başarını etkilemesi senin elinde. Yani pek alakası yok durumun. 4 saat oynasan 4 saat çalışsan yine kurtarır.

Hocam bana kalırsa kötü olmuş. Ben söylenenin aksine bilgisayarımı kullanmaya devam ettim ve istediğim yeri kazandım. Ayrıca bilgisayardan ne tarz bir ses çıktı da kullanmayı bıraktınız?

Bilgisayarın bozulması bence etkisinden çok zararı oldu. Maddi olarak büyük masraf açmıştır sana.
Hocam zaten 9'da yeni PC alınacaktı o yüzden çok kafama takmadım.
Hocam bana kalırsa kötü olmuş. Ben söylenenin aksine bilgisayarımı kullanmaya devam ettim ve istediğim yeri kazandım. Ayrıca bilgisayardan ne tarz bir ses çıktı da kullanmayı bıraktınız?
Hızlı traktör sesi gibi.

Geçen aklıma bilgisayarım takıldı eğer sorun fandaysa yaptıralım dedik ve sorun fanın yün toplamasıymış (kulak çöpü ile temizlemeye çalışmıştım fan çıkışını).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…