Emhx Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 73 4 Aralık 2022 #1 Evden dışarı getirdim kasayı, baktım buğu yapmış. Her yeri nemli, ıslak. Güç fişini takmıştım. Çıkardım. Ne yapabilirim?
Evden dışarı getirdim kasayı, baktım buğu yapmış. Her yeri nemli, ıslak. Güç fişini takmıştım. Çıkardım. Ne yapabilirim?
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.230 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Aralık 2022 #2 Emhx dedi: Evden dışarı getirdim kasayı, baktım buğu yapmış. Her yeri nemli, ıslak. Güç fişini takmıştım. Çıkardım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşı herhangi bir ısıtıcının yandığı odada 1 gün kadar kapağı açık bir biçimde bekletin.
Emhx dedi: Evden dışarı getirdim kasayı, baktım buğu yapmış. Her yeri nemli, ıslak. Güç fişini takmıştım. Çıkardım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşı herhangi bir ısıtıcının yandığı odada 1 gün kadar kapağı açık bir biçimde bekletin.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Aralık 2022 #3 Kasadan iceri girmis mi yagmur? Biraz beklemenizi oneririm.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 4 Aralık 2022 #4 Bekle bir kaç saat kurusun tamamen.
ıOğuz Decapat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 593 Çözümler 1 4 Aralık 2022 #5 Tüm panelleri söküp 1 gün sıcak bi odada beklet hocam. Saç kurutmayla da sonra bi tur dönersen iyi olur çok yaklaştırmadan.
Tüm panelleri söküp 1 gün sıcak bi odada beklet hocam. Saç kurutmayla da sonra bi tur dönersen iyi olur çok yaklaştırmadan.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #6 Emhx dedi: Her yeri nemli, ıslak. Genişletmek için tıkla... Nem parçaları bozabilir özellikle Anakartı.
Emhx dedi: Her yeri nemli, ıslak. Genişletmek için tıkla... Nem parçaları bozabilir özellikle Anakartı.
F furkannbey Picopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #7 Devrelerde ıslaklık var ise kuru bir bez yardımıyla silmeni öneririm Onun haricinde güç kaynağını da kontrol et olmadı odada kalorifer yanında beklet. Tüm panelleri sökerek yap.
Devrelerde ıslaklık var ise kuru bir bez yardımıyla silmeni öneririm Onun haricinde güç kaynağını da kontrol et olmadı odada kalorifer yanında beklet. Tüm panelleri sökerek yap.
Emhx Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 73 4 Aralık 2022 #8 El Quvava dedi: Kasadan iceri girmis mi yagmur? Biraz beklemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... yağmur değil dışarısı soğuk evin içi sıcak buğu yaptı
El Quvava dedi: Kasadan iceri girmis mi yagmur? Biraz beklemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... yağmur değil dışarısı soğuk evin içi sıcak buğu yaptı