mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 Bilgisayarıma bir şey olur mu acaba?
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Eylül 2024 #2 mehmethanottoman dedi: Bilgisayarıma bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir darbe? Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Bilgisayarıma bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir darbe?
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 30 Eylül 2024 #3 Ne darbesi aldı, nasıl darbe aldı? Artı 0 Eksi
Yağız. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #4 mehmethanottoman dedi: Bilgisayarıma bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Darbenin sertliğine ve neresinden darbe aldığına göre bu durum değişebilir. Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Bilgisayarıma bir şey olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Darbenin sertliğine ve neresinden darbe aldığına göre bu durum değişebilir.
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #5 QuasarWhisper dedi: Nasıl bir darbe? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın önündeki 2 ayağı kaldırdım bilgisayarı öne çekmek istedim sonra düşürdüm 3-5 cmden Yağız. dedi: Darbenin sertliğine ve neresinden darbe aldığına göre bu durum değişebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın önündeki 2 ayağı kaldırdım bilgisayarı öne çekmek istedim sonra düşürdüm 3-5 cmden Destiels dedi: Ne darbesi aldı, nasıl darbe aldı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın önündeki 2 ayağı kaldırdım bilgisayarı öne çekmek istedim sonra düşürdüm 3-5 cmden Artı 0 Eksi
QuasarWhisper dedi: Nasıl bir darbe? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın önündeki 2 ayağı kaldırdım bilgisayarı öne çekmek istedim sonra düşürdüm 3-5 cmden Yağız. dedi: Darbenin sertliğine ve neresinden darbe aldığına göre bu durum değişebilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın önündeki 2 ayağı kaldırdım bilgisayarı öne çekmek istedim sonra düşürdüm 3-5 cmden Destiels dedi: Ne darbesi aldı, nasıl darbe aldı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın önündeki 2 ayağı kaldırdım bilgisayarı öne çekmek istedim sonra düşürdüm 3-5 cmden
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #6 Şu an çalışıyorsa bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #7 the world is yourss dedi: Şu an çalışıyorsa bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tm ama ileride sorun çıkartır mı? Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: Şu an çalışıyorsa bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Tm ama ileride sorun çıkartır mı?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #8 Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Artı 0 Eksi
Yağız. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #9 Sanırsam laptop kullanıyorsunuz. Laptop içerisindeki parçalar birbirine yakın olduğundan dolayı bazı parçalarda sorun olabilir. Lakin uzun süredir bir sorun yaşamadıysanız ileriye dönük bir şey olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Sanırsam laptop kullanıyorsunuz. Laptop içerisindeki parçalar birbirine yakın olduğundan dolayı bazı parçalarda sorun olabilir. Lakin uzun süredir bir sorun yaşamadıysanız ileriye dönük bir şey olacağını düşünmüyorum.
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #10 the world is yourss dedi: Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şuralar. the world is yourss dedi: Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Suralar. Dosya Ekleri IMG_2373.jpeg 58,6 KB · Görüntüleme: 49 IMG_2373.jpeg 58,6 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şuralar. the world is yourss dedi: Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Suralar.