mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 Bilgisayarıma bir şey olur mu acaba?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #11 Hocam bu kadar takmayın bir şey olmaz ondan. Artı 0 Eksi
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #12 the world is yourss dedi: Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Suralar. Artı 0 Eksi
the world is yourss dedi: Fotoğraf atarsanız net bir şey diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Suralar.
Yağız. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #13 mehmethanottoman dedi: Şuralar. Suralar. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz içiniz rahat olsun. Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Şuralar. Suralar. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz içiniz rahat olsun.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 30 Eylül 2024 #14 @mehmethanottoman hocam yapabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp tekrar takın darbe sonrası girişlerinde herhangi bir şey olabilir. Artı 0 Eksi
@mehmethanottoman hocam yapabiliyorsanız ekran kartını çıkarıp tekrar takın darbe sonrası girişlerinde herhangi bir şey olabilir.
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #15 Tamamdır sağ olun. the world is yourss dedi: Hocam bu kadar takmayın bir şey olmaz ondan. Genişletmek için tıkla... Reis anlamadıysan o öndeki ayaklarını masanın üstüne vurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Tamamdır sağ olun. the world is yourss dedi: Hocam bu kadar takmayın bir şey olmaz ondan. Genişletmek için tıkla... Reis anlamadıysan o öndeki ayaklarını masanın üstüne vurdum.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 3 Ekim 2024 #16 mehmethanottoman dedi: Tamamdır sağ olun. Reis anlamadıysan o öndeki ayaklarını masanın üstüne vurdum Genişletmek için tıkla... Hocam kasa devrilmediyse sadece ön ayakları masaya çarptıysanız bir şey olmamıştır büyük ihtimalle. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Tamamdır sağ olun. Reis anlamadıysan o öndeki ayaklarını masanın üstüne vurdum Genişletmek için tıkla... Hocam kasa devrilmediyse sadece ön ayakları masaya çarptıysanız bir şey olmamıştır büyük ihtimalle.
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #17 Destiels dedi: Hocam kasa devrilmediyse sadece ön ayakları masaya çarptıysanız bir şey olmamıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Destiels dedi: Hocam kasa devrilmediyse sadece ön ayakları masaya çarptıysanız bir şey olmamıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.