Tunaİos Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Bilgisayarın depolamasundan flash bellek yapma bir ara böyle bir şey yapmıştım. Nasıl olduğunu hatıralmıyorum. Şimdi de yapmam lazım. Nasıl oluyordur?
Bilgisayarın depolamasundan flash bellek yapma bir ara böyle bir şey yapmıştım. Nasıl olduğunu hatıralmıyorum. Şimdi de yapmam lazım. Nasıl oluyordur?
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 22 Aralık 2023 #2 Harici disk kutuları var, onlardan alıp dahili depolamayı flash disk gibi kullanabilirsiniz.
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 22 Aralık 2023 #3 Tunaİos dedi: Bilgisayarın depolamasundan flash bellek yapma bir ara böyle bir şey yapmıştım. Nasıl olduğunu hatıralmıyorum. Şimdi de yapmam lazım. Nasıl oluyordur? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü gibi bir şey vardı ondan bahsediyorsun herhalde. Tunaİos dedi: Bilgisayarın depolamasundan flash bellek yapma bir ara böyle bir şey yapmıştım. Nasıl olduğunu hatıralmıyorum. Şimdi de yapmam lazım. Nasıl oluyordur? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/verta-2-5-hdd-usb-3-0-to-sata-kablo-ssd-hdd-harddisk-kablosu-veri-pm-HB000018JL02 Böyle bir şey var ama daha estetik duran bir şey daha vardı bende TikTok'ta görmüştüm M.2 SSD takılıyordu ona.
Tunaİos dedi: Bilgisayarın depolamasundan flash bellek yapma bir ara böyle bir şey yapmıştım. Nasıl olduğunu hatıralmıyorum. Şimdi de yapmam lazım. Nasıl oluyordur? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü gibi bir şey vardı ondan bahsediyorsun herhalde. Tunaİos dedi: Bilgisayarın depolamasundan flash bellek yapma bir ara böyle bir şey yapmıştım. Nasıl olduğunu hatıralmıyorum. Şimdi de yapmam lazım. Nasıl oluyordur? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/verta-2-5-hdd-usb-3-0-to-sata-kablo-ssd-hdd-harddisk-kablosu-veri-pm-HB000018JL02 Böyle bir şey var ama daha estetik duran bir şey daha vardı bende TikTok'ta görmüştüm M.2 SSD takılıyordu ona.