Bilgisayarın diski varsayılan ayalarda değildir hatası

bayicmimar

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Öncelikle Windows 10 kullanıcıyım bunu bir belirtmek isterim. MSI marka bir bilgisayar kullanmatayım ve bilenleriniz bilir bu bilgisayar markasının kendi üretimi olan burn recovery (yani bilgisyarın herhangi bozulmasına karşı işletim sistemini yedeklemenizi sağlıyan bir program). Ben bu programı ne yazikki kulannamıyorum. Kullanamama sebebim ise bilgisayarın bu program konusunda bilgisayar diskiniz vatsayılan ayarlarıdna değil demesi. Sizlere aşağıda hem disk yönetimi, hem de bilgisyarda bu programı açtıktan sonra karşıma çıkan hatanın görselini paylaşacağım. Bana bu diskiniz varsılayılan ayarlarda değil dediği ne demek onu analtırsanız sevinirim. Bu arada sadece Technopat sitesinden izlediğim başlangıç onar hatasını düzelt videosundaki ayarları uyguladım.

Disk Yönetimi:
Sizce bu disklerin ayarlamasında sıkıntı var mı? Biri SSD 117GB onda da işletim sistemi var. Toshiba biri de HDD 1TB normal disk o da.

Disk Yönetimi.png

Burn Recovery

Burn Recoveery.png

Son düzenleyen: Moderatör:
0.1
0.4
1.2
Bunlar zaten yedekleme diskleriniz. İçlerin de Datalarınız mevcut. %100 Boş gözükmekte, yani boş diyor ama ben size silin; NTFS formatın da biçimlendirin diyemem. Belki Datalarınız mevcut ise yanlış bilgilendirmek istemem. Siz Recovery diski oluşturmak yerine direk ISO ya da USB seçeneklerini kullanabiliyorsanız onları kullanın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı