Arkadaşlar laptop kullanıyorum, her zaman olmuyor ama bilgisayar bazen fena şekilde yavaşlıyor kasıyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum, dediğim gibi her zaman olmuyor atıyorum 2 saatte 4-5 defa oluyordur, yardımcı olur musunuz? Nasıl çözebilirim?
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
Değişken hava etkenide olabilir. Örneğin; soğuklardan dolayı cihazın açılmasından sonra parçaların ısı derecesinin artışına istinaden nemlenme oluşuyor. ısı dengesi yada kasa içi hacim orantılı değilse belli aralıklarla yavaşlamaya sebep olabiliyo
Değişken hava etkenide olabilir. Örneğin; soğuklardan dolayı cihazın açılmasından sonra parçaların ısı derecesinin artışına istinaden nemlenme oluşuyor. ısı dengesi yada kasa içi hacim orantılı değilse belli aralıklarla yavaşlamaya sebep olabiliyo
Üstad öyleyse ekipmanlarda sorun çıkaran bir parça var. Voltaj değerlerine de bir göz atmanı öneririm. Ek olarak anormallik denetimi yapan programlardan birini kurup tarama yap. Yukarıdaki HDD ile alakalı bulunan öneride ihtimal dahilinde ve eğer ki HDD kaynaklı ise de kasma donma unsurlarına sebep olma durumu yüksek çünkü yavaş yavaş başladıysa başka HDD ile deneyip kök nedeni biraz daha elemiş olursun. En nihayetinde Harddisk kurulum ve kullanım faktörlerine göre naz niyazla bu tip aksaklıkla başlayan çökme sorunlarına varan bir parça.