Bilgisayarın durumu normal mi?

Maalesef kabloların sadece renklerini biliyorum diyebilirim.

Kabloları nasıl düzeltmeliyim yani nesi yanlış?
Kablolamanın kötü olması sadece görüntü olarak kötü gözükür onun dışında kablolar fanlara sürtmüyorsa bir sıkıntı olmaz. Eğer hangi kablonun nereye gittiğini bilmiyorsanız ya da bilgisayarlar hakkında çok bir bilginiz yoksa ellemeyin daha iyi.

Rampage PSU sizde bir sıkıntı çıkarmadı diye, kaliteli olmuyor yalnız.

Rampage PSU sizde bir sıkıntı çıkarmadı diye, kaliteli olmuyor yalnız.
Segment Bilgisayarın* ürettiği birkaç farklı PSU'lar ile mining sistemleri topladık. Bu PSU'lara 7/24 çalışan 6 kartlı sistemler emanet ettik ve bunlar aylarca çalıştı.

*Everest ve Rampage üreticisi.

Ben Rampage PSU kullanmıyorum. Bu markalar da benim babamın oğlu değil. Ancak piyasadaki yanlış algı yüzünden bir çok F/P ürünü göz ardı ediliyor.

Segment bilgisayarın* ürettiği birkaç farklı PSU'lar ile mining sistemleri topladık. Bu PSU'lara 7/24 çalışan 6 kartlı sistemler emanet ettik ve bunlar aylarca çalıştı.

*Everest ve Rampage üreticisi.

500W isteyen sisteme 650-700W takıp çalıştırırsınız zaten 80+ olmasa bile normalde W yüksek olduğu için sıkıntı çıkarmayacaktır. Fakat arkadaşın dediği gibi, en küçük bir kısa devre veya elektrik gidip gelmesinde kendini koruyamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…