MrSecurity0 Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Bilgisayarın egzoz fanında 2 fanı birleştirdim sorun olur mu?
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 Nasıl üst üste mi koydun? Alanda daralma olmadıysa etkisi biraz daha yükselmiş olur. Başka çıkış yeri varsa oraya koyup alanı genişletebilirdin de...
Nasıl üst üste mi koydun? Alanda daralma olmadıysa etkisi biraz daha yükselmiş olur. Başka çıkış yeri varsa oraya koyup alanı genişletebilirdin de...
onurbahadir Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 17 Eylül 2023 #4 İkiside aynı yönde ise (üfleme) hiç bir sorun olmaz.
MrSecurity0 Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 2 onurbahadir dedi: İkiside aynı yönde ise (üfleme) hiç bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 2 side arkaya bakacak şekilde kasanın önün 3. fan yeri düz olduğu için böyle birşey yaptım
2 onurbahadir dedi: İkiside aynı yönde ise (üfleme) hiç bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 2 side arkaya bakacak şekilde kasanın önün 3. fan yeri düz olduğu için böyle birşey yaptım
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #6 Daha fazla hava akışını dışarı atacağı için ısınan hava daha çabuk dışarı çıkar. İlginç bir çözüm. Ses sorunu yapmıyorsa kullanılır.
Daha fazla hava akışını dışarı atacağı için ısınan hava daha çabuk dışarı çıkar. İlginç bir çözüm. Ses sorunu yapmıyorsa kullanılır.
MrSecurity0 Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #7 serkansgp dedi: Daha fazla hava akışını dışarı atacağı için ısınan hava daha çabuk dışarı çıkar. İlginç bir çözüm. Ses sorunu yapmıyorsa kullanılır. Genişletmek için tıkla... Sağolun
serkansgp dedi: Daha fazla hava akışını dışarı atacağı için ısınan hava daha çabuk dışarı çıkar. İlginç bir çözüm. Ses sorunu yapmıyorsa kullanılır. Genişletmek için tıkla... Sağolun