Bilgisayarın ekran kartını görmemesi

EMRE GÜRAN

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
elektrik teknikeri/muhasebeci
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayara Windows 7 yükledim bazı Driver'lar eksikti bende Driver Booster'ı yükledim öncelikle ekran kartımın sürücüsünü güncelledim (uygulama üzerinden) lakin şimdi cihazım ekran kartını görmüyor. NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz sisteminizde NVIDIA grafik kartı algılanamadı hatası alıyorum? Ne yapmalıyım? (aygıt yöneticisine de baktım)

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayara Windows 7 yükledim bazı Driver'lar eksikti bende Driver Booster'ı yükledim öncelikle ekran kartımın sürücüsünü güncelledim (uygulama üzerinden) lakin şimdi cihazım ekran kartını görmüyor. NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz sisteminizde NVIDIA grafik kartı algılanamadı hatası alıyorum? Ne yapmalıyım? (aygıt yöneticisine de baktım)

Driver Booster'ın yanlış driver kurması çok muhtemel.

Öncelikle Driver Booster gibi programlar asla kurmamalısınız. Manuel olarak NVIDIA driverını indirip öyle kurun her zaman. Tabii diğer driverları da.
Yeniden format atın. Kim bilir neler yüklendi.

Bir de şöyle bir şey var bende crackli olarak Office Professional Plus 2016 vardı driverları kurduktan sonra onlarında crackları patladı.
Ayrıca program ile kurmamın sebebi bazı driverları kurmaya çalışırken yüklenme yapmıyordu hata veriyordu.

Bir de şöyle bir şey var bende crackli olarak Office Professional Plus 2016 vardı driverları kurduktan sonra onlarında crackları patladı.
Ayrıca program ile kurmamın sebebi bazı driverları kurmaya çalışırken yüklenme yapmıyordu hata veriyordu.

Driver Booster çok sorun çıkarıtr. Tekrar formatla 0'dan kur.

Driver Booster çok sorun çıkarıtr. Tekrar formatla 0'dan kur.

Hocam format dışında başka çözüm yok mu bilgisayarda muhasebe programı yüklüde. Muhasebe programını biz kuramıyoruz ücretli servisin kurması gerekiyor. Kurulumu daha 2 gün önce yapmışlardı da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı