hocam merhaba sorunu çözebildiniz miSürücü güncelleştirmesi yoktuda bilgisayara güncelleme gelmiş yapim belki geçer gene olursa yazarım hocam.
Sorun devam ediyor.
ekran kartı sürücünü güncelle, kabloları kontrol et atiyorum 2 hdmi girisi varsa digerine takip kullanmayi dene.hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi
ekran kartı güncel, farklı bir port denedim ancak sorun hala devam ediyorekran kartı sürücünü güncelle, kabloları kontrol et atiyorum 2 hdmi girisi varsa digerine takip kullanmayi dene.
birde eğer monitör kullanıyorsan problem onda da olabilireski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var
port ya da ekran kartı soketi bozuktur o zmanekran kartı güncel, farklı bir port denedim ancak sorun hala devam ediyor
Hocam sistemim bu, monitörde problem yok daha geçen hafta farklı bir kasa bağlıydı sorunsuz kullanıyorum.eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var
birde eğer monitör kullanıyorsan problem onda da olabilir
port ya da ekran kartı soketi bozuktur o zman
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.