Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 11 Nisan 2023 #1 Siyah olduktan 4-5 saniye sonra düzeliyor. 2 gündür böyle oluyor, neden olabilir?
Zesta Megapat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #11 Lychnica0 dedi: Sürücü güncelleştirmesi yoktuda bilgisayara güncelleme gelmiş yapim belki geçer gene olursa yazarım hocam. Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi Artı 0 Eksi
Lychnica0 dedi: Sürücü güncelleştirmesi yoktuda bilgisayara güncelleme gelmiş yapim belki geçer gene olursa yazarım hocam. Sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi
Iennys Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 960 İ5 3330 12 GB Ram Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #12 Zesta dedi: hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücünü güncelle, kabloları kontrol et atiyorum 2 hdmi girisi varsa digerine takip kullanmayi dene. Artı 0 Eksi
Zesta dedi: hocam merhaba sorunu çözebildiniz mi Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücünü güncelle, kabloları kontrol et atiyorum 2 hdmi girisi varsa digerine takip kullanmayi dene.
Zesta Megapat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #13 Iennys dedi: ekran kartı sürücünü güncelle, kabloları kontrol et atiyorum 2 hdmi girisi varsa digerine takip kullanmayi dene. Genişletmek için tıkla... ekran kartı güncel, farklı bir port denedim ancak sorun hala devam ediyor Artı 0 Eksi
Iennys dedi: ekran kartı sürücünü güncelle, kabloları kontrol et atiyorum 2 hdmi girisi varsa digerine takip kullanmayi dene. Genişletmek için tıkla... ekran kartı güncel, farklı bir port denedim ancak sorun hala devam ediyor
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #14 eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var TeknolojiDoktoruuu dedi: eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var Genişletmek için tıkla... birde eğer monitör kullanıyorsan problem onda da olabilir Zesta dedi: ekran kartı güncel, farklı bir port denedim ancak sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... port ya da ekran kartı soketi bozuktur o zman Artı 0 Eksi
eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var TeknolojiDoktoruuu dedi: eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var Genişletmek için tıkla... birde eğer monitör kullanıyorsan problem onda da olabilir Zesta dedi: ekran kartı güncel, farklı bir port denedim ancak sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... port ya da ekran kartı soketi bozuktur o zman
Zesta Megapat Katılım 17 Şubat 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #15 TeknolojiDoktoruuu dedi: eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var birde eğer monitör kullanıyorsan problem onda da olabilir port ya da ekran kartı soketi bozuktur o zman Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim bu, monitörde problem yok daha geçen hafta farklı bir kasa bağlıydı sorunsuz kullanıyorum. Ekran kartı: MSI GeForce RTX 3090 Suprim X 24 GB GDDR6X 384bit NVIDIA ekran kartı. İşlemci: Intel Core i7 11700 KF socket 1200 11. nesil 3.60GHz 16MB önbellek 14nm işlemci. Anakart: MSI Z590 Plus Intel Z590 soket 1200 DDR4 5333MHz (OC) M.2 anakart. RAM: G.Skill 16 GB Ripjaws V siyah DDR4 3200 MHz CL16 1.35v tek modül RAM ( 2 adet takılı) Kasa Power: Cooler Master Masterbox MWE V2 850W 80 Plus Gold 2xeps 12mm fanlı güç kaynağı. İşlemci soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML360R adreslenebilir RGB fanlı sıvı soğutma kiti. Artı 0 Eksi
TeknolojiDoktoruuu dedi: eski bir pc kullanıyorsanız o yüzden olabilir driverlerinizi güncelletip bakım yaptırtın büyük ihtimalle ekran kartında problem var birde eğer monitör kullanıyorsan problem onda da olabilir port ya da ekran kartı soketi bozuktur o zman Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim bu, monitörde problem yok daha geçen hafta farklı bir kasa bağlıydı sorunsuz kullanıyorum. Ekran kartı: MSI GeForce RTX 3090 Suprim X 24 GB GDDR6X 384bit NVIDIA ekran kartı. İşlemci: Intel Core i7 11700 KF socket 1200 11. nesil 3.60GHz 16MB önbellek 14nm işlemci. Anakart: MSI Z590 Plus Intel Z590 soket 1200 DDR4 5333MHz (OC) M.2 anakart. RAM: G.Skill 16 GB Ripjaws V siyah DDR4 3200 MHz CL16 1.35v tek modül RAM ( 2 adet takılı) Kasa Power: Cooler Master Masterbox MWE V2 850W 80 Plus Gold 2xeps 12mm fanlı güç kaynağı. İşlemci soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML360R adreslenebilir RGB fanlı sıvı soğutma kiti.