Bilgisayarın ekranına korkunç resim geldi ve kapandı

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar, biraz önce başıma enterasan bir olay geldi. Banlandığım bir oyuna VPN (Kaspersky VPN) ile girmek istedim ve karşıma korkunç bir resim geldi sonrasında PC kapanma moduna geçti. Bende hemen manuel olarak kapatıp internet bağlantısını kapattım. Şu an Kaspersky tarama yapıyor ne yapmam lazım?

Nasıl yani? Oynadığınız oyun neydi ki? Karşınıza gelen korkunç resmi tarif eder misiniz? Kaspersky tam tarama yapsın bitince güvenli modda yedek alıp ESET gibi başka yazılımlarla da taratın. Bir oyun bu şekilde bir şey yapamaz, en fazla resim gösterir ancak bilgisayarı kapatamaz. Oynadığın oyun neydi açıklar mısın?

Shaiya isimli eski bir oyun hocam. Haksız banlandığım için pazarda ufak bir çar açıp kendimce bir şeyler yazmıştım. Bunu bir süredir yapıyorum protesto gibi düşünebilirsin. Resme gelirsem çığlık sesi atan rahibe görünümlü siyah beyaz bir hareketli fotoğraf. Oyun admini böyle bir şey yapabilir mi?

Korkunç. Kaspersky tam tarama yapsın, bitince güvenli modda ESET gibi başka AV'lere tekrar tarama yaptırın. Oyunu yönetici olarak mı çalıştırıyordunuz?

Korkunç. Kaspersky tam tarama yapsın, bitince güvenli modda ESET gibi başka Av'lere tekrar tarama yaptırın. Oyunu yönetici olarak mı çalıştırıyordunuz?

Kaspersy için tam bilgisayar açılmadanda tarama yapabilir miyim? Yok hocam direk uptader dediğimiz bir alandan giriş yapıyorum. Aslında ilk defa başıma geldiği için bilen arkadaşlardan yardım almak istedim.

Kaspersy için tam bilgisayar açılmadanda tarama yapabilir miyim? Yok hocam direk uptader dediğimiz bir alandan giriş yapıyorum. Aslında ilk defa başıma geldiği için bilen arkadaşlardan yardım almak istedim.
Bilgisayar açılmadan tam tarama yapamazsınız, şu şekilde bir fotoğraf mıydı gördüğünüz?

Çok enteresan bir olay oyunun bilgisayarı kapatma yetkisi olacağını sanmıyorum tehlikeli bir şeyde olabilir trollde.

Çok enteresan bir olay oyunun bilgisayarı kapatma yetkisi olacağını sanmıyorum tehlikeli bir şeyde olabilir trollde.
Bende ona şaşırıyorum hocam, konu sahibinden fotoğrafın benzeyip benzemediği hakkında cevap bekliyorum. Eğer ki evet derse oyun dosyalarını incelemeye almak istiyorum kendim. Bir oyun nasıl kapatabilir ki bilgisayarı?

Şimdi admin beni engelliyor ben başka vpn ile çar açıp protestoya devam ediyorum. İlk aklıma gelen ıp üzerinden bir şey mi gösterdi gibi aslında ama niye kapanma moduna geçti çözemedim. Biz oyun indirdik sanırken milletin pc sine başka şeyler mi yüklüyor bu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…