Bilgisayarın ekranına korkunç resim geldi ve kapandı

Bunun gibi bir şeydi hocam
Peki, ekranı tamamen kaplıyor muydu? Yani herhangi bir şekilde çıkma, pencereyi büyütme gibi tuşlar var mıydı?

Şimdi admin beni engelliyor ben başka vpn ile çar açıp protestoya devam ediyorum. İlk aklıma gelen ıp üzerinden bir şey mi gösterdi gibi aslında ama niye kapanma moduna geçti çözemedim. Biz oyun indirdik sanırken milletin pc sine başka şeyler mi yüklüyor bu anlamadım.
Oyunu indirdiğiniz bağlantıyı atar mısınız? IP üzerinizden neyinizi gösterdi? Daha açıklayıcı olun lütfen.

Oyunun popülerliği az ve küçük bir kitlesi varsa RAT tarzı bir şey olabilir veya admin gerçektende senle uğraşıyor olabilir.

Peki, ekranı tamamen kaplıyor muydu? Yani herhangi bir şekilde çıkma, pencereyi büyütme gibi tuşlar var mıydı?

Oyunu indirdiğiniz bağlantıyı atar mısınız? IP üzerinizden neyinizi gösterdi? Daha açıklayıcı olun lütfen.

Anasayfa | Shaiya TR site bu hocam. Direk buradan Google Drive ile indirdim. Küçük boyutu zaten

Oyunun popülerliği az ve küçük bir kitlesi varsa RAT tarzı bir şey olabilir veya admin gerçektende senle uğraşıyor olabilir.

Evet hocam çok eski oyun. Peki hocam ben bu adamdan nasıl kurtulurum? Bir şey yapabilir mi? Dosyalara erişmek veya başka bir şey gibi

Anasayfa | Shaiya TR site bu hocam. Direk buradan Google Drive ile indirdim. Küçük boyutu zaten.

Evet hocam çok eski oyun. Peki hocam ben bu adamdan nasıl kurtulurum? Bir şey yapabilir mi? Dosyalara erişmek veya başka bir şey gibi.

Adam sizle uğraşmak istese engellemezdi diye düşünüyorum bence oyunu silip bir daha girmeseniz yeterli.

Öyle izin vermeden bir şeye erişemez yani anladım hocam sağolun 🙏
Dosyaları bayağı bir inceledim fakat benzer bir görsel bulamadım. Kaspersky tam tarama yeterli olacaktır ve arkadaşın dediği gibi oyunu silip bir daha girmeyin. İçiniz rahat etmezse format atın. Temizlemeye bahane olur en azından. Korkulacak bir durum yok gibi duruyor.

Dosyaları bayağı bir inceledim fakat benzer bir görsel bulamadım. Kaspersky tam tarama yeterli olacaktır ve arkadaşın dediği gibi oyunu silip bir daha girmeyin. İçiniz rahat etmezse format atın. Temizlemeye bahane olur en azından. Korkulacak bir durum yok gibi duruyor.

Teşekkürler hocam emeğinize sağlık 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı