EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar geçenlerde modemimiz yandı yeni güzel bir modem aldım fakat Ethernet ile PC'ye bağladigimda çalismiyordu ama başka bir şeye taktığımda çalışıyordu, acaba benim PC'nin Ethernet portuda modemle birlikte yanmış olabilir mi?
Arkadaşlar geçenlerde modemimiz yandı yeni güzel bir modem aldım fakat Ethernet ile PC'ye bağladigimda çalismiyordu ama başka bir şeye taktığımda çalışıyordu, acaba benim PC'nin Ethernet portuda modemle birlikte yanmış olabilir mi?
6 648976 Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 289 24 Nisan 2023 #2 Driverlar güncel ve yüklü mü? Bir de wi-fi olarak bağlanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 648976 dedi: Driverlar güncel ve yüklü mü? Bir de Wi-Fi olarak bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... PC de Wi-Fi yok sırf çalışmadı diye format attım şimdi ama hala çalışmıyor bozulmuş olabilir mi degiştirebilir miyim? Artı 0 Eksi
648976 dedi: Driverlar güncel ve yüklü mü? Bir de Wi-Fi olarak bağlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... PC de Wi-Fi yok sırf çalışmadı diye format attım şimdi ama hala çalışmıyor bozulmuş olabilir mi degiştirebilir miyim?
6 648976 Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 289 24 Nisan 2023 #4 Driverlar yüklü olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü atabilir misin? EnesCemil dedi: PC de Wi-Fi yok sırf çalışmadı diye format attım şimdi ama hala çalışmıyor bozulmuş olabilir mi degiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Driverlar yüklü olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü atabilir misin? EnesCemil dedi: PC de Wi-Fi yok sırf çalışmadı diye format attım şimdi ama hala çalışmıyor bozulmuş olabilir mi degiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla...
KS KS EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #5 648976 dedi: Driverlar yüklü olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Burası mı hocam bunalar var ve hala çalişmıyor Ethernet girişi. Dosya Ekleri IMG_20230424_215208.jpg 114,1 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
648976 dedi: Driverlar yüklü olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Burası mı hocam bunalar var ve hala çalişmıyor Ethernet girişi.
6 648976 Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 289 24 Nisan 2023 #6 Evet ethernet driver yüklenmesi gerek telefonununzu usb ile bilgisayara takıp usb ile interneti paylaşın daha sonra ethernet driver indirin ve kurun. Artı 0 Eksi
Evet ethernet driver yüklenmesi gerek telefonununzu usb ile bilgisayara takıp usb ile interneti paylaşın daha sonra ethernet driver indirin ve kurun.
KS KS EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 648976 dedi: Evet Ethernet driver yüklenmesi gerek telefonununzu USB ile bilgisayara takıp USB ile interneti paylaşın daha sonra Ethernet driver indirin ve kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartımın sitesinden kurmak istedim fakat Windows 10 yok ama Windows 8 var onu kurdum fakat durum hala aynı. Artı 0 Eksi
648976 dedi: Evet Ethernet driver yüklenmesi gerek telefonununzu USB ile bilgisayara takıp USB ile interneti paylaşın daha sonra Ethernet driver indirin ve kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartımın sitesinden kurmak istedim fakat Windows 10 yok ama Windows 8 var onu kurdum fakat durum hala aynı.
6 648976 Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 289 24 Nisan 2023 #8 EnesCemil dedi: Hocam anakartımın sitesinden kurmak istedim fakat Windows 10 yok ama Windows 8 var onu kurdum fakat durum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı olmuştu ama ben yükleyince çözülmüştü. Farklı siteden deneyin olmazsa maalesef detaylı bilgim yok. Artı 0 Eksi
EnesCemil dedi: Hocam anakartımın sitesinden kurmak istedim fakat Windows 10 yok ama Windows 8 var onu kurdum fakat durum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı olmuştu ama ben yükleyince çözülmüştü. Farklı siteden deneyin olmazsa maalesef detaylı bilgim yok.
KS KS EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #9 648976 dedi: Bende de aynısı olmuştu ama ben yükleyince çözülmüştü. Farklı siteden deneyin olmazsa maalesef detaylı bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yanma gibi bir olasılığı var mı peki. Artı 0 Eksi
648976 dedi: Bende de aynısı olmuştu ama ben yükleyince çözülmüştü. Farklı siteden deneyin olmazsa maalesef detaylı bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yanma gibi bir olasılığı var mı peki.