Bilgisayarın fişi çekilirse sorun olur mu?

Daha fazla  
PC'nin fisleri takili şu an ve elektrik var sorum şu PC'de isim bitince kapatinca tüm fisleri ceksem kullanacagim zaman taksam PC'de bir sorun ariza cikarir mi? Ve performans dusmesi yapar mi? PSU tusu aciktayken fisi ceksem bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'nin fisleri takili şu an ve elektrik var sorum şu PC'de isim bitince kapatinca tüm fisleri ceksem kullanacagim zaman taksam PC'de bir sorun ariza cikarir mi? Ve performans dusmesi yapar mi? PSU tusu aciktayken fisi ceksem bir sorun olur mu?
1 kereden bir şey olmaz.Çok defa yaparsan sorun çıkabilir.

Nasıl bir hayal gücünüz var da kapalı olan bilgisayarı fişten çekmenin zararlı olabileceğine ihtimal verdiniz bilmiyorum ancak herhangi bir zararı olmaz.
1 kereden bir şey olmaz. Çok defa yaparsan sorun çıkabilir.
Kapalı bilgisayarı fişten çekmenin ne zararı var peki açıklar mısınız?

Düşük İhtimali Var Ama Evet.

Bazen Bilgisayarın Fişini Çekmek Anakartı yakabilir,sürücülerinize zarar verebilir.Bende öyleyim ama normal birşekilde kapatmak en sağlıklısı.

Tabi Pc kapalıyken Sorun Olmaz.

Bilgisayar kapandıktan sonra çekmek tam aksine yararlı olabilir. PSU'nun açık veya kapalı olması pek önemli değil. Hatta fişi çekmek yerine şalterini de kapatabilirsiniz. Ben de 1 aydır yıllardır çekmediğim fişi artık çekiyorum kapattığımda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı