Bilgisayarın fişi üçlü prize takılırsa fark olur mu?

yabadabadu035

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayarın güç fişini şu an direkt prize takıyorum. Üçlü prize takmayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu yavaşlama gibisinden merak ettim. Bilginiz varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, ben bilgisayarın güç fişini şu an direkt prize takıyorum. Üçlü prize takmayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı olur mu yavaşlama gibisinden merak ettim. Bilginiz varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir sorun olacağını sanmıyorum.(bende 3'lü prizde kullanıyorum sorun olmadı)

Akım korumalı kaliteli bir uzatma alın sorun olmaz.

Ohooo siz nediyorsunuz ben bilgisayarımın bütün fişlerini üçlü prize takıyorum.
Ama ara sıra üçlü prize göre de değişebilir kötüsünden alırsan performans düşürebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı