Bilgisayarın Gen5 SSD destekleyip desteklemediği nasıl öğrenilir?

Olursa kafam rahat olsun diyerek en yüksekten dizmeye çalışıyorum ama dediğin gibi oda yeterli
Şu an için SATA olanlar dahil herhangi bir SSD herhangi bir oyunu çalıştırmak için asgari düzeyde yetiyor. Ancak son 2-3 yılda çıkan bazı AAA oyunların açılması SATA modellerde çok bariz şekilde uzun sürüyor. Şu an ortalama bir gen 3 SSD'nin tatmin edemeyeceği bir oyuncu yok gibi. Yani daha SATA SSD'ler yeni yeni can çekişmeye başladı. Üst düzey gen 4 SSD ile uzun yıllar mutlu mesut kullanırsın.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim

Bu konu benim de merak kısmımda Samsung Magician'a göre benim PC de gen5 desteği var teoride ama pratikte mevcut mu muamma deneyip görmek lazım

SSD 990 da gayet başarılı görünüyor. Eğer destek yoksa muhtemelen onu alırım

990 serisi kronik sorunu var hocam önden onu belirteyim aniden yokolma durumu oluyor benim ürün garantiden değişim yapıldı 3 aylık SSD bunun bilgisini de vereyim 980 Pro ve 990 Pro için

Ben uğraşamam o zaman onla . Hız fiyat konuşunda makul seçim gibi görünüyordu

Hepsiburada sitesi üzerinden kaba taslak 7000 mb bandında 14bin civarı. Kingston 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…