Bilgisayarın gereksiz internet harcaması?

Grif

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar, ben İtopya.com dan yeni bir bilgisayar aldım ama bilgisayarımda şöyle bir problem var. Normalde evdeki diğer bilgisayarlar interneti kullanırken hiç ping, lag vs vs olmuyor. Ama ben bilgisayarımı açınca internet birden yavaşlamaya başlıyor ve ping çıkıyor. Bilgisayarın tüm driverları, güncellemeleri tam ama yine de bu yaşanıyor sebebi nedir acaba?

Son düzenleme:
Arka planda bilmediğiniz bir güncelleme yada bir upload yapılıyor olabilir. Birde OneDrive uygulamasını kullanıyorsanız masaüstünüzü buluta yedekliyor. Masaüstünde boyutu yüksek bir şey var ise onu yüklemeye çalışıyor olabilir.

İnternetini sömüren bir uygulama falan olabilir. Görev yöneticisini açıp hangi uygulamanın interneti kullandığına bak. Kullanmadığın bir uygulama falansa sil.
Ona da baktım üstelik görev yöneticisinden de internet kullanım düzeyine baktım ama yine de bir şey yoktu. Şimdi şu OneDrive olayını deniyorum şimdi.
Arka planda bilmediğiniz bir güncelleme yada bir upload yapılıyor olabilir. Birde OneDrive uygulamasını kullanıyorsanız masaüstünüzü buluta yedekliyor. Masaüstünde boyutu yüksek bir şey var ise onu yüklemeye çalışıyor olabilir.
Hayır bu da olmadı. OneDrive ı komple sildim yine de internetim ayın durumda

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı