Bilgisayarın güç kabloları eriyor

Talha Tan

Megapat
Daha fazla  

Üstteki kablo yaklaşık 7 ay önce o hale geldi ve sorunun kablodan kaynaklı olduğunu düşünerek alttaki kabloyu kullanmaya başladım fakat o kablodan da dün gece yanık kokusu gelmeye başlayınca çıkarıp baktım ve durum bu şekilde.
Bunun sebebi ne olabilir?

Fazla voltaj geliyorsa PSU'ya, böyle sıkıntılar olabilir. Akım korumalı priz kullanıyor musunuz?

Bir ihtimal akım korumalı priz olmadığından fazla voltaj iletiyor olabilir PSU'ya. Öbür türlü sorun PSU'da olacak çünkü

Bir ihtimal akım korumalı priz olmadığından fazla voltaj iletiyor olabilir PSU'ya. Öbür türlü sorun PSU'da olacak çünkü
Kullandığım güç kaynağı Power Boost BST-ATX400R 400W ve inanılmaz kötü olduğunu biliyorum. Zamanında satın alırken bilgisayarı toplu bir şekilde indirimli aldığım için çok dikkat etmemiştim fakat şu an onun cezasını çekiyorum.
Çok büyük ihtimal dediğiniz gibi güç kaynağından kaynaklı bir sorun. Birkaç yere daha danışıp yeni güç kaynağı sipariş edeceğim.
Yardımınız için teşekkür ederim.
Belki duymak istemiyorsun ama sen de biliyorsun ki sorun PSU'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…