Yeni hazır sistem aldım tüm kabloları taktım ekran kartını monitöre bağladım güç tuşuna bastım fakat ekrana görüntü gelmedi ve güç tuşu yanıp sönüyor tüm parçalar çalışıyor sadece işlemci fanı çalışmıyor.
Anakartinizda veya RAM'lerde ariza olabilir fakat bilgisayar yeni dediginiz icin ilk aklima gelen şey bilgisayarin FreeDOS olup olmadigi oldu. Sanirim bilgisayarinizda isletim sistemi yuklu degil.
Anakartinizda veya RAM'lerde ariza olabilir fakat ilk aklima gelen şey bilgisayarin FreeDOS olup olmadigi oldu. Sanirim bilgisayarinizda isletim sistemi yuklu degil.
Anakartinizda veya RAM'lerde ariza olabilir fakat bilgisayar yeni dediginiz icin ilk aklima gelen şey bilgisayarin FreeDOS olup olmadigi oldu. Sanirim bilgisayarinizda isletim sistemi yuklu degil.
Bu arada düzelteyim işlemci fan kablosunu tam otutturamamışım tüm bileşenler çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Güç kablosunu takarken cızırtı sesi geldi bilgisayarı fişten çekip güç tuşuna 15-20 saniye basacağım bakalım düzelecek mi.
Hazır sistemlere windows 11 yüklüyorlar diye biliyorum.
Bu arada düzelteyim işlemci fan kablosunu tam otutturamamışım tüm bileşenler çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Güç kablosunu takarken cızırtı sesi geldi bilgisayarı fişten çekip güç tuşuna 15-20 saniye basacağım bakalım düzelecek mi?