Bilgisayarın güç tuşu yanıp sönüyor

Klaus_Mikaelson

Decapat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem aldım tüm kabloları taktım ekran kartını monitöre bağladım güç tuşuna bastım fakat ekrana görüntü gelmedi ve güç tuşu yanıp sönüyor tüm parçalar çalışıyor sadece işlemci fanı çalışmıyor.

Anakartinizda veya RAM'lerde ariza olabilir fakat bilgisayar yeni dediginiz icin ilk aklima gelen şey bilgisayarin FreeDOS olup olmadigi oldu. Sanirim bilgisayarinizda isletim sistemi yuklu degil.

Anakartinizda veya RAM'lerde ariza olabilir fakat ilk aklima gelen şey bilgisayarin FreeDOS olup olmadigi oldu. Sanirim bilgisayarinizda isletim sistemi yuklu degil.
Hazır sistemlere windows 11 yüklüyorlar diye biliyorum.

Anakartinizda veya RAM'lerde ariza olabilir fakat bilgisayar yeni dediginiz icin ilk aklima gelen şey bilgisayarin FreeDOS olup olmadigi oldu. Sanirim bilgisayarinizda isletim sistemi yuklu degil.

Bu arada düzelteyim işlemci fan kablosunu tam otutturamamışım tüm bileşenler çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Güç kablosunu takarken cızırtı sesi geldi bilgisayarı fişten çekip güç tuşuna 15-20 saniye basacağım bakalım düzelecek mi.

islemci fan kablosunu neden sizin taktiginizi anlamadim. stok sogutucuyu cikartip baska bir sogutucu mu taktiniz?

Ayrica ekran calisiyor mu? Sadece goruntu gelmiyorsa BIOS'a girmeyi deneyin.

islemci fan kablosunu neden sizin taktiginizi anlamadim. stok sogutucuyu cikartip baska bir sogutucu mu taktiniz?
Hayır, hazır sistemlerde kule tipi soğutucu seçerken kargoda anakartı kırmaması için takmadan gönderiyorlar

Ayrica ekran calisiyor mu? Sadece goruntu gelmiyorsa BIOS'a girmeyi deneyin.
Monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…