S saasben5151534 Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #31 Kanka her şeyi kapat, görev yöneticisine gel cw performansa tıkla. CPU %100 ise hacklendiğini veya virüs bulaştığını gösterir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Kanka her şeyi kapat, görev yöneticisine gel cw performansa tıkla. CPU %100 ise hacklendiğini veya virüs bulaştığını gösterir.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #32 codenameNandV dedi: İçimde kötü bir his var, sanki birisi beni izliyormuş gibi, hacklenmediğimi nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sizce kötü hisle anlaşılacak bir şeye benziyor mu? Örneğin virüs olduğunu nereden anladınız? Bilgisayarınızı bir antivirüs programı ile tarayın. düşükfpsci dedi: Cmd'ye netstat -n komutunu yazın. Karşınıza bir sürü ip adresi ve port gelecek. Bizim işimiz burada state kısmında eğer syn_sent yazıyorsa ve portu 443 80 harici birşey ise bilgisayarınızın dinlendiği anlamına gelir.Yani Bilgisayarınızda Rat var. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgidir, her SYS_SENT virüs demek değildir örneğin local ipiniz olan 127.0.0.1 SYS_SENT'te işlem yapabilir.
codenameNandV dedi: İçimde kötü bir his var, sanki birisi beni izliyormuş gibi, hacklenmediğimi nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sizce kötü hisle anlaşılacak bir şeye benziyor mu? Örneğin virüs olduğunu nereden anladınız? Bilgisayarınızı bir antivirüs programı ile tarayın. düşükfpsci dedi: Cmd'ye netstat -n komutunu yazın. Karşınıza bir sürü ip adresi ve port gelecek. Bizim işimiz burada state kısmında eğer syn_sent yazıyorsa ve portu 443 80 harici birşey ise bilgisayarınızın dinlendiği anlamına gelir.Yani Bilgisayarınızda Rat var. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgidir, her SYS_SENT virüs demek değildir örneğin local ipiniz olan 127.0.0.1 SYS_SENT'te işlem yapabilir.
codenameNandV Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #33 Windows Güvenliği dedi: Sizce kötü hisle anlaşılacak bir şeye benziyor mu? Örneğin virüs olduğunu nereden anladınız? Bilgisayarınızı bir antivirüs programı ile tarayın. Yanlış bilgidir, her sys_sent virüs demek değildir örneğin local IP'iniz olan 127.0.0.1 sys_sent'te işlem yapabilir. Genişletmek için tıkla... Kardeş, kasperskya geçtim ve tam tarama yaptım 4-8 arası trojan ve Bitcoin virüsü buldu, temizledim.
Windows Güvenliği dedi: Sizce kötü hisle anlaşılacak bir şeye benziyor mu? Örneğin virüs olduğunu nereden anladınız? Bilgisayarınızı bir antivirüs programı ile tarayın. Yanlış bilgidir, her sys_sent virüs demek değildir örneğin local IP'iniz olan 127.0.0.1 sys_sent'te işlem yapabilir. Genişletmek için tıkla... Kardeş, kasperskya geçtim ve tam tarama yaptım 4-8 arası trojan ve Bitcoin virüsü buldu, temizledim.