peredörtikson Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Bilgisayarımın içinde 3.parti yazılımın olup olmadığını nereden bakabilirim?
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 peredörtikson dedi: Bilgisayarımın içinde 3.parti yazılımın olup olmadığını nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de bugün bu şekilde tarama yaptım. Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com Daha sonra Malwarebytes indirip bir de onunla tarama yapın.
peredörtikson dedi: Bilgisayarımın içinde 3.parti yazılımın olup olmadığını nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben de bugün bu şekilde tarama yaptım. Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com Daha sonra Malwarebytes indirip bir de onunla tarama yapın.