Egemen448 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 14 28 Aralık 2023 #1 Bilgisayarın içine soğuk şişe koymak istiyorum ama arkadaşım bilgisayarın içi nemlenir diyor. Kafam karşıtı bilgisayarımın içi nemlenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2023
Bilgisayarın içine soğuk şişe koymak istiyorum ama arkadaşım bilgisayarın içi nemlenir diyor. Kafam karşıtı bilgisayarımın içi nemlenir mi?
4 463352 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 1.308 Çözümler 11 28 Aralık 2023 #2 Nemlenir. Ayrıca o tarz önlemler ciddi zarar verebiliyo
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 Oksitlenme yapar, çok saçma bir yöntem. Yöntem bile değil aslında bunu nerden öğrendin?
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 28 Aralık 2023 #4 Şişe bilgisayarın içine nasıl sığacak? Seninki el yapımı sıvı soğutma olacak sanırım.
Egemen448 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 14 28 Aralık 2023 #5 BarisSeyhan dedi: Oksitlenme yapar, çok saçma bir yöntem. Yöntem bile değil aslında bunu nerden öğrendin? Genişletmek için tıkla... boşta cam şişelerim vardı onlara bakınca aklıma geldi. 296181 dedi: Şişe bilgisayarın içine nasıl sığacak? Seninki el yapımı sıvı soğutma olacak sanırım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda yer var onluk sıkıntı yok. Sıvı soğutma değil de gelen hava biraz daha soğur diye düşünmüştüm.
BarisSeyhan dedi: Oksitlenme yapar, çok saçma bir yöntem. Yöntem bile değil aslında bunu nerden öğrendin? Genişletmek için tıkla... boşta cam şişelerim vardı onlara bakınca aklıma geldi. 296181 dedi: Şişe bilgisayarın içine nasıl sığacak? Seninki el yapımı sıvı soğutma olacak sanırım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda yer var onluk sıkıntı yok. Sıvı soğutma değil de gelen hava biraz daha soğur diye düşünmüştüm.
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #6 Egemen448 dedi: boşta cam şişelerim vardı onlara bakınca aklıma geldi. Bilgisayarda yer var onluk sıkıntı yok. Sıvı soğutma değil de gelen hava biraz daha soğur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarını fazla sevmiyorsan yapabilirsin.
Egemen448 dedi: boşta cam şişelerim vardı onlara bakınca aklıma geldi. Bilgisayarda yer var onluk sıkıntı yok. Sıvı soğutma değil de gelen hava biraz daha soğur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarını fazla sevmiyorsan yapabilirsin.
Egemen448 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 14 28 Aralık 2023 #7 BarisSeyhan dedi: Yani bilgisayarını fazla sevmiyorsan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok yok kalsın ben bilgisayarımı kız arkadaşımdan daha çok seviyorum.
BarisSeyhan dedi: Yani bilgisayarını fazla sevmiyorsan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok yok kalsın ben bilgisayarımı kız arkadaşımdan daha çok seviyorum.
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #8 Bilgisayarın hangi donanımı ısınıyor? Ona göre çözüm yolu önerelim.
Egemen448 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 14 28 Aralık 2023 #9 BarisSeyhan dedi: Bilgisayarın hangi donanımı ısınıyor? Ona göre çözüm yolu önerelim. Genişletmek için tıkla... Öyle ısınma sorunum yok bilgisayar daha yeni aldım. Cyberpunk 2077 de Ultra yarlarda ekran kartı 71derece çıkıyor oda normaldir herhalde. Bide işlemcinin kaç derece olduğunu nasıl öğrenirim.
BarisSeyhan dedi: Bilgisayarın hangi donanımı ısınıyor? Ona göre çözüm yolu önerelim. Genişletmek için tıkla... Öyle ısınma sorunum yok bilgisayar daha yeni aldım. Cyberpunk 2077 de Ultra yarlarda ekran kartı 71derece çıkıyor oda normaldir herhalde. Bide işlemcinin kaç derece olduğunu nasıl öğrenirim.
BarisSeyhan Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #10 Egemen448 dedi: Öyle ısınma sorunum yok bilgisayar daha yeni aldım. Cyberpunk 2077 de Ultra yarlarda 71derece çıkıyor oda normaldir herhalde. Genişletmek için tıkla... Normal
Egemen448 dedi: Öyle ısınma sorunum yok bilgisayar daha yeni aldım. Cyberpunk 2077 de Ultra yarlarda 71derece çıkıyor oda normaldir herhalde. Genişletmek için tıkla... Normal