Bilgisayarın ilk açılışta siyah ekran vermesi

• Konuyu başlatan SLFRX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 599

SLFRX

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Notebookumu normal biçimde kapatıyorum. Açmak için güç düğmesine bastığımda siyah ekranla açılıyor. Güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum. Tekrar güç düğmesine bastığımda normal bir biçimde açılıyor. Bu sorun hep bu şekilde devam ediyor. Her defasında aynı şeyle karşılaşıyorum. Mesela şu an bilgisayarımı "Bilgisayarı kapat" seçeneği ile kapatsam. Yine 2. seferde açılacak. Ancak bilgisayarımı "Yeniden Başlat" seçeneği ile kapatıp geri açsam tek seferde açılıyor. Sanki eski kasa Şahinler gibi ilk çalıştırmada vurdurarak iteklemem gerekiyor. Bilgisayarcıya sordum "Anakartında çatlak var sanırım. Biraz kurcaladım ettim çözemedim bunun sorunu. Tuhaf bir biçimde çalışmaya devam ediyor" dedi. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunun üstüne defalarca kez format atmışımdır. Halen düzelmedi. Böyle bir sorunu ne duydum ne gördüm.

Başka bir hard disk denemeyi düşündün mü peki? Hard diskin ilk açılıştaki okumasında belki bir sorun vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı