Bilgisayarın ilk geldiği Windows sürümüne geri dönme

Ben windows 10 1909'dan 20h2'ye yükselttiğimde "Windows'un içerisinden" windows.old oluşmuştu. Direk 7'den 8'e falan yükselttiğinizde oluşmaması çok garip.
Ben sürekli w yükselttim old rde nersden bakacam

Ben windows 10 1909'dan 20h2'ye yükselttiğimde "Windows'un içerisinden" windows.old oluşmuştu. Direk 7'den 8'e falan yükselttiğinizde oluşmaması çok garip.
bilgisayarcıya gotursem 150 civarı para ödeyecem ama buradan halletmek mantıklı gelmişti ama kimse yazmıyor

Hayatımda hiç görmediğim bilgisayarın recovery uygulaması nerde, hangi tuşla aktif olur bilmiyorum. Henüz kendimi aşamadım.
Hocam recovery tuşu tüm bilgisayarlarda yoktur. Eğer varsa da ancak ince uçlu bir aletle (mesela kalem) basılabilecek bir tuş. Bilgisayar kapalıyken bu tuşa bastığınızda novo button menu diye bir menü geliyor. O menü de bilgisayarı formatlamanız için bazı seçeneklerden oluşuyor. Bahsettiğim tuş genelde bilgisayarın yan kısmında olur.
bilgisayarcıya gotursem 150 civarı para ödeyecem ama buradan halletmek mantıklı gelmişti ama kimse yazmıyor
Hocam kullandığınız sistemin nasıl olduğunu hatırlıyor musunuz? Örneğin eğer eski sürümünüz Windows 7 Starter idiyse masaüstü temanızı değişemezdiniz ve aero temalarını kullanamazdınız. Böyle bilgileri hatırlıyorsanız hangi Windows 7 edisyonunu kullandığınız hakkında size yardımcı olabiliriz.

Son düzenleme:
Windows 7 sürümümde hiçbir tema kullanmadım yardımcı olabilirsin.

@n0mss Anlaşılan Windows 7 Starter kullanıyorsunuz.

Kanka yanlış hatırlamıyor isem ultimate olması lazımda veya pro olması lazımdı. Starter diye hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…