Bilgisayarın internete girmemesi

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi bir türlü internete erişim sağlayamıyorum. İnternet yok, güvenli diyor. Fakat telefonum internete bağlanıyor. Ağ bağdaştırıcısından wireless aygıtını sildim yükledim olmadı. Güncelleştir dediğimde en son sürüm diyor. Sizce ne yapabilirim?
wifi kartı: İntel Dual Band Wireless-AC 3165

Sorunu tek bir ağda mı yaşıyorsunuz yoksa tüm ağlarda sorun var mı? Mesela telefonunuzdan bir ağ paylaşımı yapıp denediğinizde yine de erişim sağlayamıyor musunuz?

Sorunu tek bir ağda mı yaşıyorsunuz yoksa tüm ağlarda sorun var mı? Mesela telefonunuzdan bir ağ paylaşımı yapıp denediğinizde yine de erişim sağlayamıyor musunuz?
Evet tek bir ağda. Telefonumun internetini paylaştığımda sorunsuz şekilde bağlanıyorum.
Evet tek bir ağda. Telefonumun internetini paylaştığımda sorunsuz şekilde bağlanıyorum.
Sizce sıkıntı modemde mi?

Son düzenleme:
Windows tuşu+r(çalıştır) sonra services.msc yaz oradan kablosuz sıfır yapılandırma başlangıç türü otomatik mi diye bak eğer otamatikse kurtarmaya gel eylem yürütme seçeneklerini hizmeti yeniden başlatmaya getir ve 1 değerini 0'a getir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı