Ö Ömer Cava Hectopat Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 5 Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Ekim 2013 #1 Merhabalar, Evde kablosuz internet var, kullanamıyorum, amcam şifresini vermiyor. Ama telefonumdan internete girmek istiyorum, yani operatör paketi ve wifi kullanmadan bilgisayardan telefona internet sağlanabiliyormuş, bilenler yardım etsin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2013
Merhabalar, Evde kablosuz internet var, kullanamıyorum, amcam şifresini vermiyor. Ama telefonumdan internete girmek istiyorum, yani operatör paketi ve wifi kullanmadan bilgisayardan telefona internet sağlanabiliyormuş, bilenler yardım etsin lütfen.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2013 #2 Pc ye nasıl internet bağladın ?
D DonQuichotte Megapat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 215 Çözümler 8 Yer İzmir 24 Ekim 2013 #3 Bilgisayarda kablosuz adaptörü varsa, bilgisayarın kendisi kablo ile interneti alacak ve kablosuz adaptörden yayın yapacak şekilde yapılandırılabilir.
Bilgisayarda kablosuz adaptörü varsa, bilgisayarın kendisi kablo ile interneti alacak ve kablosuz adaptörden yayın yapacak şekilde yapılandırılabilir.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 24 Ekim 2013 #4 DonQuichotte dedi: Bilgisayarda kablosuz adaptörü varsa, bilgisayarın kendisi kablo ile interneti alacak ve kablosuz adaptörden yayın yapacak şekilde yapılandırılabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş çok iyi ve doğru bir noktaya değindi. Connectify programı ile yapabilirsiniz.
DonQuichotte dedi: Bilgisayarda kablosuz adaptörü varsa, bilgisayarın kendisi kablo ile interneti alacak ve kablosuz adaptörden yayın yapacak şekilde yapılandırılabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş çok iyi ve doğru bir noktaya değindi. Connectify programı ile yapabilirsiniz.