lautrecsama Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 120 27 Nisan 2022 #1 PC'me herhangi bir işlem uygulamadım. Bir anda böyle oldu ne yapacağımı bilmiyorum.
KS KS lautrecsama Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 120 27 Nisan 2022 #11 Umut Nas dedi: Klavye, fare veya CPU fan ışığı yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... klavye ve fare ışığı yanmıyor. cpu ışığımı kontrol edicem birazdan RoCoKo dedi: Monitörde sinyal yok yazısı var mı yoksa simsiyah mı? Eğer sinyal yok yazıyorsa ekran giriş kablosu sıkı bağlanmış mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... direkt simsiyah fakat monitor kablosunu çıkarıp taktığımda no signal yazıyor. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Klavye, fare veya CPU fan ışığı yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... klavye ve fare ışığı yanmıyor. cpu ışığımı kontrol edicem birazdan RoCoKo dedi: Monitörde sinyal yok yazısı var mı yoksa simsiyah mı? Eğer sinyal yok yazıyorsa ekran giriş kablosu sıkı bağlanmış mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... direkt simsiyah fakat monitor kablosunu çıkarıp taktığımda no signal yazıyor.
2 267758 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 151 Çözümler 1 27 Nisan 2022 #12 lautrecsama dedi: klavye ve fare ışığı yanmıyor. cpu ışığımı kontrol edicem birazdan direkt simsiyah fakat monitor kablosunu çıkarıp taktığımda no signal yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun PSU kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
lautrecsama dedi: klavye ve fare ışığı yanmıyor. cpu ışığımı kontrol edicem birazdan direkt simsiyah fakat monitor kablosunu çıkarıp taktığımda no signal yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun PSU kaynaklı olabilir.
KS KS lautrecsama Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 120 27 Nisan 2022 #13 Normalde kasanın üzerindeki ışık kırmızı yanardı şu an beyaz Dediklerinizi yaptım ve hâla aynı sorunlar var neden böyle. olduğunu anlamıyorum pcm eski olsa anlarım fakat yeni bir bilgisayar Sabaku no Gaara dedi: Sorun PSU kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl anlıyıcam lütfen yardımcı olun Artı 0 Eksi
Normalde kasanın üzerindeki ışık kırmızı yanardı şu an beyaz Dediklerinizi yaptım ve hâla aynı sorunlar var neden böyle. olduğunu anlamıyorum pcm eski olsa anlarım fakat yeni bir bilgisayar Sabaku no Gaara dedi: Sorun PSU kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl anlıyıcam lütfen yardımcı olun