shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 8 Aralık 2022 #11 Cumhurbaşkanı Adayı dedi: oldumu hocam değiştirdim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da çocuk koruması falan yoksa, sorun yok demektir.
Cumhurbaşkanı Adayı dedi: oldumu hocam değiştirdim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da çocuk koruması falan yoksa, sorun yok demektir.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #12 Görev yöneticisinde bir şey göremedim. Ancak bir önerim olacak farklı bir konuda. Antivirüs programını ne için kullanıyorsun?
Görev yöneticisinde bir şey göremedim. Ancak bir önerim olacak farklı bir konuda. Antivirüs programını ne için kullanıyorsun?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.434 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2022 #13 Cumhurbaşkanı Adayı dedi: oldumu hocam değiştirdim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Temiz gibi görünüyor. Muhtemelen izlenmiyorsun. Ayrıca ailen neden o kadar baskıcı? Yaşın kaç?
Cumhurbaşkanı Adayı dedi: oldumu hocam değiştirdim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Temiz gibi görünüyor. Muhtemelen izlenmiyorsun. Ayrıca ailen neden o kadar baskıcı? Yaşın kaç?
Cumhurbaşkanı Adayı Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 149 Yer Bursa 8 Aralık 2022 #14 yanlış mesaj
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #15 Cumhurbaşkanı Adayı dedi: oldumu hocam değiştirdim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky böyle birşey olsaydı size bildirirdi
Cumhurbaşkanı Adayı dedi: oldumu hocam değiştirdim fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky böyle birşey olsaydı size bildirirdi
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.434 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2022 #16 Cumhurbaşkanı Adayı dedi: kespersky veya esed kullan ve kesinlikle malwarebytes indir. hem whatsap mesajlarını hemde geçmişimi silince her ana baba gibi şüphelendiler yaş 13 Genişletmek için tıkla... Ben yine de anlam veremedim ama konunun dışına çıkmaya gerek yok, sen ve ailen arasındaki bir sorun. İyi sosyaller.
Cumhurbaşkanı Adayı dedi: kespersky veya esed kullan ve kesinlikle malwarebytes indir. hem whatsap mesajlarını hemde geçmişimi silince her ana baba gibi şüphelendiler yaş 13 Genişletmek için tıkla... Ben yine de anlam veremedim ama konunun dışına çıkmaya gerek yok, sen ve ailen arasındaki bir sorun. İyi sosyaller.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 8 Aralık 2022 #17 Quessa dedi: Kaspersky böyle birşey olsaydı size bildirirdi Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Legal bir izleme programını Kaspersky virüs veya tracing olarak göstermez.
Quessa dedi: Kaspersky böyle birşey olsaydı size bildirirdi Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Legal bir izleme programını Kaspersky virüs veya tracing olarak göstermez.
Cumhurbaşkanı Adayı Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 149 Yer Bursa 8 Aralık 2022 #18 Akif Ertaş dedi: Görev yöneticisinde bir şey göremedim. Ancak bir önerim olacak farklı bir konuda. Antivirüs programını ne için kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Her insanın kullandığı gibi bir dosya indirirken virüs gelmesin diye.
Akif Ertaş dedi: Görev yöneticisinde bir şey göremedim. Ancak bir önerim olacak farklı bir konuda. Antivirüs programını ne için kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Her insanın kullandığı gibi bir dosya indirirken virüs gelmesin diye.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.434 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2022 #19 Cumhurbaşkanı Adayı dedi: Her insanın kullandığı gibi bir dosya indirirken virüs gelmesin diye. Genişletmek için tıkla... Size virüs atmak isteyen yine atar. Öyle yöntemler var ki virüsü hiçbir virüs programı bulamıyor. Siz nereden ne indirdiğinize dikkat edin yeter.
Cumhurbaşkanı Adayı dedi: Her insanın kullandığı gibi bir dosya indirirken virüs gelmesin diye. Genişletmek için tıkla... Size virüs atmak isteyen yine atar. Öyle yöntemler var ki virüsü hiçbir virüs programı bulamıyor. Siz nereden ne indirdiğinize dikkat edin yeter.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 8 Aralık 2022 #20 Ortak ağ kullanıyorsan ne yaptığını ettiğini öğrenebilirler programa ihtiyaç yok.