Bilgisayarın kapağını kaldırınca güç gelip gidiyor

Zer1

Hectopat
Daha fazla  
İlk bilgisayarı kapata tıklıyorum sonra cihazın kapağını kapatıyorum aradan kısa bir zaman geçiyor kapağını kaldırdığımda kısa süreli bir güç geliyor mouse ve soğutucunun ışıkları yanıp gidiyor sizce normal bir durum mu iade edeyim mi veya bu sebepten dolayı iade talep edebilir miyim?

Son düzenleme:
Normal bir durum. Bende masaüstü sistem var ve arkada akım korumalı prizim var. Akım korumalı prizi kapatabilme özelliği olduğundan dolayı kapatıyorum. İlk açtığımda kulaklık ve mouse ışığı gelip gidiyor sonra sistemi çalıştırdığımda normal çalışıyor.

Normal bir durum değil. (Mutlaka güvendiğiniz) Bir bilgisayarcıya danışın. Buradan görmeden konuşmak herkes için zor. Gerekirse teknik servisi onunla birlikte arayın.
Normal bir durum. Bende masaüstü sistem var ve arkada akım korumalı prizim var. Akım korumalı prizi kapatabilme özelliği olduğundan dolayı kapatıyorum. İlk açtığımda kulaklık ve mouse ışığı gelip gidiyor sonra sistemi çalıştırdığımda normal çalışıyor.
Masaüstü değil işte arkadaşınki. Laptoplarda normal bir durum değil.
24 pin girişi minik oynamalarda gücü kesiyor. Gamegaraj PSU'larının sorunu.
Şok oldum. Bende de vardı o sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı