Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 459 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Hepinize selam. Kasayı temizleme fikri aldım deprem olduğundan bayağı temizleyemedim, öndeki fanları temizledim de kasanın içini nasıl açacağım? Dosya Ekleri 20231025_161006.jpg 172,3 KB · Görüntüleme: 52 20231025_161021.jpg 110,7 KB · Görüntüleme: 54
Hepinize selam. Kasayı temizleme fikri aldım deprem olduğundan bayağı temizleyemedim, öndeki fanları temizledim de kasanın içini nasıl açacağım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.928 Çözümler 245 25 Ekim 2023 #2 Krazher dedi: Hepinize selam. Kasayı temizleme fikri aldım deprem olduğundan bayağı temizleyemedim, öndeki fanları temizledim de kasanın içini nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Arkasında vidalar var altlı üstü onları açın cam tarafını.
Krazher dedi: Hepinize selam. Kasayı temizleme fikri aldım deprem olduğundan bayağı temizleyemedim, öndeki fanları temizledim de kasanın içini nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Arkasında vidalar var altlı üstü onları açın cam tarafını.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 25 Ekim 2023 #3 Arka tarafındaki çıkıntısında vida olması lazım 1 üstte 1 alt tarafta onları sökmen lazım.
Nea Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #4 Cam tarafında arka tarafta olan 2 vidayı sök sonrada cam paneli sakince geriye doğru çek(vidaların olduğu taraf yani kasanın arkası).
Cam tarafında arka tarafta olan 2 vidayı sök sonrada cam paneli sakince geriye doğru çek(vidaların olduğu taraf yani kasanın arkası).
Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 459 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #5 TR-whovian dedi: Arka tarafındaki çıkıntısında vida olması lazım 1 üstte 1 alt tarafta onları sökmen lazım. Genişletmek için tıkla... Evde tornavida yok almam gerek vallahi
TR-whovian dedi: Arka tarafındaki çıkıntısında vida olması lazım 1 üstte 1 alt tarafta onları sökmen lazım. Genişletmek için tıkla... Evde tornavida yok almam gerek vallahi
Nea Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #6 Krazher dedi: Evde tornavida yok almam gerek vallahi Genişletmek için tıkla... O vidalar zaten elle sökülemiyormu. Ekteki gibilerdir diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse elle sökülebilirler.
Krazher dedi: Evde tornavida yok almam gerek vallahi Genişletmek için tıkla... O vidalar zaten elle sökülemiyormu. Ekteki gibilerdir diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse elle sökülebilirler.