Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #1 Başlıkta belirttiğim gibi mouse ya da klavyede PC kapalıyken tuşlara basınca kendiliğinden açılıyor bir keresinde de tatile gittiğimizde PC açık kalmıştı, sebebi ne olabilir?
Başlıkta belirttiğim gibi mouse ya da klavyede PC kapalıyken tuşlara basınca kendiliğinden açılıyor bir keresinde de tatile gittiğimizde PC açık kalmıştı, sebebi ne olabilir?
Holymong Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #2 Bios da bunu bir ayarı var, power management yada advanced kısmında bulabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #3 Holymong dedi: Bios da bunu bir ayarı var, power management yada advanced kısmında bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... h97m-e asus anakartım o ayarı etkinleştircek miyim kapatçak mıyım? Resimli açıklaması var mı ? Artı 0 Eksi
Holymong dedi: Bios da bunu bir ayarı var, power management yada advanced kısmında bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... h97m-e asus anakartım o ayarı etkinleştircek miyim kapatçak mıyım? Resimli açıklaması var mı ?
DiamondBullets06 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 459 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #4 Aynı sorun kuzenimdede vardı tek çözüm fişleri çekmek gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Fu-Linn Hectopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 690 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2015 #5 Bilgisayar gel benle oyna diyor resmen Artı 0 Eksi
Holymong Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #6 Biosu en basitinden default ayarlara döndürürsen sorunun çözülür. Tam olarak nerde o ayar bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Biosu en basitinden default ayarlara döndürürsen sorunun çözülür. Tam olarak nerde o ayar bilemiyorum.