Bılgisayarın Kendi Kendine Uyku Moduna Geçmesi

LazDrovya

Megapat
Merhabalar...
Bilgisayarda oyun oynarken, internette gezinirken özetle aktif bir şekilde kullanırken bir anda uyku moduna geçiyor. Özellikle oyunun ortasında bunu yapması beni çıldırtıyor. Var mı nedenini bilip çözüm önerebilecek biri ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyku ayarını aşağıdaki gibi yapıp tekrar dener misin? Intel sürücüleri sıkıntı yaratıyordu son zamanlarda, onunla alakalı bir durum mu araştırayım izninle. Daha önceden PSU kaynaklı bu problemi yaşayan da olmuş forumda.
Adsız.jpg

Bu ayarı yaptığın halde uykuya dalıyorsa bil ki donanımsal bir sıkıntı.

Son düzenleme:
Kardeşim benim dizüstü bilgisayarımda böyle bir sıkıntı oluyordu. Sıkıntı pilinde çıkmıştı sende güç kaynağına ya da adaptörüne bakabilirsin.

Benim pilim bitik.. Bunu belirtmeyi unutmuşum.. Bununla ilgili olabilir mi?
Bataryam öldüğü için ayarlar tutmuyormuş. Bataryayı söküp fişte kullanıyorum. Sorun tekrar etmedi. Sorunu yaşayan diğer arkadaşlara çözüm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyku ayarını aşağıdaki gibi yapıp tekrar dener misin? Intel sürücüleri sıkıntı yaratıyordu son zamanlarda, onunla alakalı bir durum mu araştırayım izninle. Daha önceden PSU kaynaklı bu problemi yaşayan da olmuş forumda.
Eki Görüntüle 299990

Bu ayarı yaptığın halde uykuya dalıyorsa bil ki donanımsal bir sıkıntı.
1.si Ben de aynı soruya yanıt arıyorum.
2.si Aktif bir şekilde kullanılırken diyor senin orda fotoğrafını attığın ayar afk zaman aşımı.

Edit : Üzgünüm yanlış anlamış olabilirim.🙁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı